Roberto G. Rivera

Acteur

Roberto G. Rivera is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Revólver en guardia

1960 | Western

Mexico 1960. Western van Chano Urueta. Met o.a. Elvira Quintana, Manuel Capetillo, Roberto G. Rivera en Agustín Fernández.

Op zijn sterfbed onthult een rijke boer aan zijn zoon dat hij een broer heeft, die hij moet opsporen om hem de helft van de erfenis te overhandigen. Tegelijkertijd moet hij een gevaarlijke bandiet, die de omgeving afschuimt, verslaan. Erg stuntelig en te weinig actie.

Muñecos infernales

1960 | Horror

Mexico 1960. Horror van Benito Alazraki. Met o.a. Elvira Quintana, Ramón Gay, Roberto G. Rivera en Quintín Bulnes.

Enkele kleine, levende poppen doden degenen die een afgodsbeeld uit een tempel op Haïti gestolen hebben. Gegarneerd met wat vampirisme viel deze horrorfilm, vaag geïnspireerd door THE DEVIL DOLL helemaal niet slecht uit.

De hombre a hombre

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Benito Alazraki. Met o.a. Fernando Casanova, Elvira Quintana, Roberto G. Rivera en Oscar Pulido.

Een kind wordt opgevoed door drie monniken, die hem gevonden en opgenomen hebben. Eenmaal opgegroeid, wordt hij verliefd op een meisje, dat begeerd wordt door een rijke schurk. Om zich tegen de man te kunnen verdedigen, leren de drie monniken de jongen de zweep te gebruiken, te boksen en paard te rijden. Deze film benadrukt, zoals vele andere in die tijd, de weerbaarheid van de geestelijken.

Pistolas invencibles

1959 | Western

Mexico 1959. Western van Benito Alazraki. Met o.a. Elvira Quintana, Armando Silvestre, Roberto G. Rivera en José Elías Moreno.

De rivaliteit tussen een bende outlaws en twee pistoleros die strijden voor rechtvaardigheid. Doet denken aan de beroemde film THE OUTLAW van Howard Hughes. Een slecht geregisseerde film vol gemeenplaatsen.

La Ley de las pistolas

1959 | Western

Mexico 1959. Western van Benito Alazraki. Met o.a. Elvira Quintana, Manuel Capetillo, Roberto G. Rivera en Jaime Fernández.

Een man is op zoek naar een andere man, die hij herkent aan het wapen dat deze van hem stal. Grof plagiaat van WINCHESTER '73 van Anthony Mann. Helemaal niet onverdienstelijk, maar het blijft namaak.

Las Cuatro milpas

1958 | Drama, Musical

Mexico 1958. Drama van Ramón Pereda. Met o.a. María Antonieta Pons, Manuel Capetillo, Roberto G. Rivera en Luis Pérez Meza.

Een man besluit, uit teleurstelling dat een meisje niet op zijn huwelijksaanzoek in wil gaan, haar te gronde te richten door haar vriend van een misdaad te betichten. Meer muziek dan verhaal.

El Misterio del carro express

1952 | Misdaad

Mexico 1952. Misdaad van Zacarías Gómez Urquiza. Met o.a. Miguel Torruco, Rebeca Iturbide, Roberto G. Rivera en Gilberto González.

Een bende bandieten overvalt een trein. Het vervolg op EL MENSAJE DE LA MUERTE van dezelfde regisseur, en niet minder beroerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roberto G. Rivera op televisie komt.

Reageer