Reginald H. Wyer: camera.
Er zijn 4 films gevonden.

Night of the Big Heat

1967 | Sciencefiction, Horror, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1967. Sciencefiction van Terence Fisher. Met o.a. Christopher Lee, Peter Cushing, Patrick Allen, Sarah Lawson en Jane Morrow.

Op een afgelegen Brits eilandje wordt het ineens onaangenaam warm. Buitenaardse wezens, hoewel nooit in beeld, blijken verantwoordelijk voor het ongemak en al snel raken de stoïcijnse bewoners behoorlijk van slag. Wie gelukkig wel veel in beeld komt is Christopher Lee als de wetenschapper die de ongenode bezoekers moet verdrijven. Lee en collegae doen hun uiterste best om de film vaart te geven maar het gebrek aan zichtbare aliens maakt het zelfs voor 1967 slaapverwekkend saai. Ook bekend als Island of the burning doomed. (VM/VPRO Gids)

The Fast Lady

1962 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1962. Komedie van Ken Annakin. Met o.a. James Robertson Justice, Stanley Baxter, Leslie Phillips, Julie Christie en Kathleen Harrison.

Om indruk te maken op de rijke vader van zijn vriendin, wil Murdoch zijn fiets aan de kant doen, een sportwagen kopen en leren autorijden.

Make Mine Mink

1960 | Komedie, Drama

Verenigd Koninkrijk 1960. Komedie van Robert Asher. Met o.a. Athene Seyler, Hattie Jacques, Billie Whitelaw, Elspeth Duxbury en Raymond Huntley.

Blauwkous Terry-Thomas recruteert een stelletje naïeve amateurs om bont te gaan stelen voor een goed doel. Het resultaat is een typische Britse komedie vol goed getimed en welgemikt gooi- en smijtwerk.

The Seventh Veil

1945 | Drama, Romantiek

Verenigd Koninkrijk 1945. Drama van Compton Bennett. Met o.a. James Mason, Ann Todd, Herbert Lom, Hugh McDermott en Albert Lieven.

Wanneer concert pianiste Todd de handen verbrandt, verliest ze alle levenslust. Dankzij de hulp van psychiater Lom en de liefde van Mason zal ze haar zelfvertrouwen terugwinnen. Sterk melodrama, uitmuntend vertolkt door de hoofdrollen. Film groeide uit tot een van de populairste Britse prenten van de jaren 1940- 50. Al komt hij meermaals gevaarlijk dicht bij de rand van het kitscherige, toch gaat hij nergens te ver. Het scenario van Muriel en Sydney Box werd terecht bekroond met een Oscar.