Luke Kirby

Acteur

Luke Kirby is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Samaritan

2012 | Misdaad, Drama

Canada 2012. Misdaad van David Weaver. Met o.a. Samuel L. Jackson, Luke Kirby en Ruth Negga.

Oplichter Foley komt na 25 jaar vrij uit de gevangenis. Als hij prostituee Iris ontmoet lijkt het er even op alsof hij met een schone lei kan beginnen maar zijn verleden blijft hem achtervolgen.

Labor Pains

2009 | Komedie

Verenigde Staten 2009. Komedie van Lara Shapiro. Met o.a. Lindsay Lohan, Luke Kirby, Cheryl Hines en Chris Parnell.

Thea vreest binnenkort ontslagen te worden. Om dit te voorkomen, doet ze alsof ze zwanger is. Als ze merkt dat ze hierdoor speciaal behandeld wordt, houdt ze de schijn negen maanden lang op.

Mambo Italiano

2003 | Komedie

Canada 2003. Komedie van Émile Gaudreault. Met o.a. Luke Kirby, Ginette Reno, Johnny Griffin en Paul Sorvino.

Als het Italiaans-Canadese echtpaar Barberini van zoonlief Angelo hoort dat hij homoseksueel is, zijn pa en ma de wanhoop nabij. Even gloort er hoop, als Angelo wordt gedumpt door zijn vriend, politieagent Nino. De macho kiest toch voor een vrouw. 'Really Cool', zegt Nino. 'Moet je ook doen.' Maar Angelo is niet te 'genezen', wat zijn ouders ook proberen. De trotse Italianen zullen met het idee moeten leren leven. Mambo Italiano is een makkelijke inhaker op het succes van My Big Fat Greek Wedding, met een uitbundige tekening van het Italiaanse milieu. De moraal is dubieus, er wordt geacteerd op de automatische piloot (met name door beroeps-Italiaan Paul Sorvino). Leuk wil het allemaal niet worden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Luke Kirby op televisie komt.

Reageer