Tom Siegel is acteur en cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Indian Summer

1993 | Drama, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten/Canada 1993. Drama van Mike Binder. Met o.a. Alan Arkin, Matt Craven, Diane Lane, Bill Paxton en Elizabeth Perkins.

Zeven voormalige gasten van een zomerkamp voor tieners keren na jaren terug en worden door hun `hopman` Arkin ontvangen, die ze dan weer behandelt als (grote) kinderen. In feite is de film een verzameling van individuele portretjes van de hoofdrollen met thema's als de opkomende midlifecrisis, het blootleggen van het diepste van de ziel, onbeantwoorde liefde, onderdrukte seksuele verlangens, etc. Het ene tableau is wat meer geslaagd dan het andere, het spel is verschillend van kwaliteit, afhankelijk van de geboden ruimte in het scenario van regisseur Binder. Het geheel is heel keurig verzorgd, gefilmd op locatie in het Algonquin Park in Canada. Het hoogtepunt van de film wordt gevormd door Arkin, die aankondigt er na veertig jaar als jeugdleider mee te willen ophouden. Braaf filmpje voor yuppen die bezig zijn gezapige burgers te worden. Camerawerk van Tom Siegel. Panavision widescreen en Dolby.

The Scavengers

1969 | Western, Erotiek

Verenigde Staten 1969. Western van R.L. Frost. Met o.a. John Bliss, Maria Lease, Michael Dikova, Roda Spain en John Riazzi.

De film heet een western te zijn maar is in feite niet anders dan een ordinaire, rauwe seks-film met een western-achtergrond. En dat is dan de Burgeroorlog. Bliss, kapitein in het leger van de zuidelijken, en zijn mannen trekken twee maanden na afloop van de oorlog (wat ze eerst niet weten) het stadje Tazewell binnen. De bevelhebber van de noordelijken wordt gevangengenomen en gemarteld, zijn verloofde verkracht en het blijft niet bij haar alleen. Tot iedereen, inclusief de negers, tot actie overgaat. De video-versie is slechts 90m, waar de keiharde seks-scènes zijn weggelaten.