Miles Deem is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Amico mio ... frega tu ... che frego io

1973 | Western

Italië 1973. Western van Miles Deem. Met o.a. Red Carter, Bud Randall, Gordon Mitchell, Carla Mancini en Sleepy Warren.

Een slecht geregisseerde en vertolkte spaghetti-western over een oude man die een valse pastoor en bedrieger toevertrouwt dat hij een lading goud heeft gevonden in de Rocky Mountains. Hiermee begint de zoektocht naar het goud waarbij ze elkaar en andere personages bedriegen en te slim af proberen te zijn, hetgeen de nodige vuist- en vuurgevechten tot gevolg heeft. Een vreselijke film die noch humoristisch, noch spannend, noch interessant is.

Nevada Kid

1971 | Western

Italië 1971. Western van Miles Deem. Met o.a. Hunt Powers, Klaus Kinski, Gordon Mitchell, Jeff Cameron en Ray Saunders.

Een Italiaanse spaghetti-western van de lopende band, met Kinski als een veteraan van de Secessie-oorlog die bij zijn terugkeer ontdekt dat zijn familie is vermoord door de bandiet Hagen. Zoiets kan uiteraard niet ongestraft blijven en Kinski gaat op zoek naar de moordenaar van zijn familie. Het Westen moet overbevolkt zijn geweest met eenzame wrekers op zoek naar de moordenaar(s) van hun familie.

Django e Sartana

1970 | Western

Italië 1970. Western van Miles Deem. Met o.a. Hunt Powers, Stet Carson, Dean Stratford, Nurria Torray en Franco Graziosi.

Een jonge, nieuwe sheriff is vastbesloten Black City van alle ongedierte te zuiveren. Een full-time bezigheid, zo zal blijken. Routine spaghetti-western voor de liefhebbers van het genre.

Passa Sartana...l'ombra della tua morte

1969 | Western

Italië 1969. Western van Giovanni Simonelli. Met o.a. Jeff Cameron, Dennis Colt, Franco Fargas, Elisabetta Fanti en Mariella Palmich.

In het Wilde Westen, toen kerels zonder scrupules met brute kracht vaak nog de dienst uitmaakten, werden nobele, onzelfzuchtige mannen gevreesd en geacht..., luidt het naschrift van deze film. Het is een vlag die de lading van slaan en schieten dekt. Simonelli regisseerde als Sean O'Neil.

Ed ora...raccomanda l'anima a Dia!

1968 | Western

Italië 1968. Western van Miles Deem. Met o.a. Jeff Cameron, Fabio Testi en Virginia Darval.

Goedkope en slecht geregisseerde spaghettiwestern. Maar met genoeg actiescènes om de kijker voor verveling te behoeden. Bandieten overvallen een postkoets. Drie mannen zijn van een afstandje getuige van het tafereel. Als de bandieten weggaan, besluiten de mannen hen te volgen om hen te straffen.