'Tin Tan' is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Vagabundo y millonario

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Miguel Morayta. Met o.a. 'Tin Tan', Sonia Furió, 'Marcelo' en Blanca de Castejón.

Een arme man wordt verward met een ontvoerde rijke filantroop. De politie en de familie van de ontvoerde besluiten om de eerste voor de tweede door te laten gaan om aldus de ontvoerders in verwarring te brengen. Ondanks de onbeholpenheid van Morayta blijft deze komedie de moeite waard, dankzij het goede spel van 'Tin Tan'.

Escuela de verano

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. 'Tin Tan', Flor Silvestre, Mapita Cortés en Tito Novarro.

Twee meisjes stichten, op aanraden van de schelm Basilio, een zomerschool voor meisjes van het hele continent. Vlak voor de opening gaat Basilio er met het inschrijvingsgeld vandoor. Ondanks alle kwaliteiten van regisseur en script, komt 'Tin Tan' hier niet verder dan blijk geven van een betreurenswaardige zelfvoldaanheid.

Refifí entre las mujeres

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. 'Tin Tan', Sonia Furió, André Toffe, André Soler en Tito Novaro.

De portier van een gebouw waar een beroemde krant is gevestigd raakt verzeild in allerlei avonturen als hij deze van het faillissement wil redden. Belachelijke parodie op DU RIFIFI CHEZ LES HOMMES van Jules Dassin uit 1954.

El Campeón ciclista

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. 'Tin Tan', Sonia Furió, Kitty de Hoyos en 'Marcelo'.

Om de oplage te vergroten organiseert een krant een wielerwedstrijd. Onder de wielrenners bevinden zich drie ontslagen ex-medewerkers. De komiek 'Tin Tan' was al op zijn retour toen hij in dit produkt meespeelde.