Linda Hardy

Acteur

Linda Hardy is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Le fantôme du lac

2007 | Thriller

Frankrijk 2007. Thriller van Philippe Niang. Met o.a. Linda Hardy en Jean-Louis Foulquier.

Martin Paris - Magier des Verbrechens

2005 | Thriller

Duitsland 2005. Thriller van Douglas Law. Met o.a. Thierry Desroses, Linda Hardy en Jean-Marc Barr.

Caroline Cartier, de dochter van een invloedrijke Franse wapenhandelaar, wordt tijdens een volksfeest ontvoerd. De jonge geheim agente Anastasia Renoir besluit de hulp van illusionist Martin Paris in te roepen en zet daarmee haar carrière op het spel

Immortel (ad vitam)

2004 | Fantasy, Drama

Frankrijk/Italië/Verenigd Koninkrijk 2004. Fantasy van Enki Bilal. Met o.a. Linda Hardy, Thomas Kretschmann, Charlotte Rampling en Thomas M. Pollard.

Derde speelfilm van de Joegoslavisch-Franse striptekenaar Enki Bilal is losjes gebaseerd op zijn veelgeprezen Nikopol-trilogie. Helaas. Het resultaat is hemeltergend humorloos, en slecht geacteerd bovendien.

Recto/Verso

1999 | Komedie

Frankrijk 1999. Komedie van Jean-Marc Longval. Met o.a. Smaïn, Michel Muller, Linda Hardy, Sophie Forte en Ronald Guttman.

Rondom de populaire stand-up comedian Sma[KA3]in werd een vreselijke klucht gebouwd. Fred (Sma[KA3]in), de onmogelijke presentator van een tv-programma wordt ten onrechte op staandevoet ontslagen. Hij kan geen werk meer vinden. Bij een tv- kanaal dat speciaal voor homo`s is, hebben ze een presentator nodig voor de homeshopping. Fred, die een notoire rokkenjager is, krijgt de job omdat hij zich voordoet als homo. Als de directeur avances gaat maken, recruteert hij zijn na[KA3]ieve neefje Jo[KA3]el (Muller) als vaste vriend, die juist van een provincienest naar Parijs is gekomen voor een karaoke- kampioenschap. Hoewel er hier en daar goede grappen in de film zitten, stelt de film de homowereld als manvijandig voor en zijn de personages karikaturen. Jammer, want het idee leek niet eens slecht. Het als satirisch bedoelde scenario dat de tv-wereld in de kijk moet zetten, is van Michel Delgado, Fabrice Blind, Jean- Luc Lemoine en regisseur Longval, die hiermede zijn derde speelfilm afleverde. Het camerawerk is van Carlo Varini.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Linda Hardy op televisie komt.

Reageer