Vicky Hernández

Acteur

Vicky Hernández is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

La deuda

1997 | Mysterie, Drama

Colombia/Frankrijk 1997. Mysterie van Nicolás Buenaventura Vidal en Manuel José Álvarez. Met o.a. Manuel José Álvarez, Vicky Hernández, Nicolás Buenaventura Vidal en Jairo Camargo.

De moordaanslag op een gehate woekeraar, heel discriminerend bijgenaamd Ali Ibrahim, de Turk, en het uitblijven van hulp aan de gewonde man leiden uiteindelijk tot zijn dood. De bewoners van een onooglijk Colombiaans dorpje menen opnieuw te kunnen ademhalen, een lastpost kwijt te zijn en hun schamele kostbaarheden weer in hun bezit te krijgen, maar dan worden zij gekweld van een collectief schuldgevoel en lijkt het alsof het is gaan spoken in hun anders zo vredige stadje. Een derdewereld- film, waarin niet zoveel gebeurt, die tot stand kwam met Frans geld en financiële steun van het Hubert Bals fonds, genoemd naar de (wijlen) stichter van het Rotterdamse Filmfestival.

Técnicas de duelo

1988 | Komedie

Cuba/Colombia 1988. Komedie van Sergio Cabrera. Met o.a. Frank Ramírez, Humberto Dorado, Florinda Lemaitre en Vicky Hernández.

In een ingeslapen dorpje wordt de rust verstoord door het dreigende duel op leven en dood tussen de bovenmeester en de slager die vroeger goed bevriend waren en elkaars kameraden in de politieke strijd. De burgemeester ziet zijn kans en slaagt erin met medewerking van de politie om de oppositie te decimeren. Een geestige film, boordevol ironie.

VISA-USA

1986 |

Colombia/Cuba 1986. Lisandro Duque. Met o.a. Armando Gutiérrez, Marcela Agudelo, Gelbert de Currea en Vicky Hernández.

Een Colombiaanse jongen droomt ervan ooit eens een reis te maken naar de Verenigde Staten, waar zijn broer woont. Als zijn broer hem geld stuurt voor een ticket onderneemt hij actie, maar de formaliteiten blijken ingewikkelder dan hij dacht. Een onderhoudende film over Latijsamerikaanse emigranten in Noord- Amerika.

La Mansión de Araucaima

1986 | Drama

Colombia 1986. Drama van Carlos Mayolo. Met o.a. Adriana Herrán, Vicky Hernández, Antonio Luis Sampaio en Luis Fernando Montoya.

Een grootgrondbezitter, een pastoor, een soldaat, een ambtenaar en een chauffeur bevinden zich in een herberg en worden bediend door een vrouw. Voor hen lijkt de tijd stil te staan, hun ideeën en relaties liggen vast. Dan verschijnt een meisje ten tonele dat hun leefpatroon in de war stuurt en hen tot gewelddaden brengt. De film, gebaseerd op een verhaal van Alvaro Mutis, is zeer de moeite waard, met name door de charmante aanwezigheid van Adriana Herrán.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vicky Hernández op televisie komt.

Reageer