Germán 'Tin Tan' Valdés

Acteur

Germán 'Tin Tan' Valdés is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Pilotos de la muerte

1962 | Komedie

Mexico 1962. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Adalberto 'Risortes' Martínez, Kitty de Hoyos en Teresa Velázquez.

Na veel verwikkelingen redden twee monteurs uit de provincie dankzij hun sluwheid een circusspektakel. Een slechte komedie met sentimentele inslag (er komt een weesmeisje in voor).

Viva Chihuahua

1961 | Komedie

Mexico 1961. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Miguel Aceves Mejía, Marina Camacho en Norma Mora.

Herverfilming van TAL PARA QUAL (Gonzáles, 1952). Er wordt af en toe plagiaat gepleegd op het toneelstuk van Oscar Wilde The Importance of Being Ernest. Zonder enig belang.

El Fantasma de la opereta

1959 | Komedie, Horror

Mexico 1959. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Ana Luisa Peluffo, Marcelo Chávez en Famie 'Vitola' Kaufman.

Een stel besluit een toneelstuk op te gaan voeren in een verlaten theater waar het schijnt te spoken. Een armetierige komedie die in niets lijkt op het meerdere keren verfilmde The Phantom of the Opera van Gaston Leroux, waarvan het een parodie is zonder enig gevoel voor humor.

Vivir del cuento

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Luz María Aguilar, Carlos Cores en Pancho Córdova.

Een jonge weduwnaar is gedwongen om zestig dagen geen nieuwe relaties aan te knopen, wil hij zijn recht op een aanzienlijke som gelds behouden. Maar hij is verliefd op een vrouw met wie hij onmiddellijk moet trouwen. Dan bedenkt hij een list. Een zwakke film, met de komiek 'Tin Tan' in een opmerkelijk spontane rol.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Germán 'Tin Tan' Valdés op televisie komt.

Reageer