Kate Anthony

Acteur, Producer

Kate Anthony is acteur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Carrie On Hollywood

1995 | Documentaire

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1995. Documentaire van Rhonda Evans.

Vlijmscherpe afrekening (in twee delen) met de mythe van Hollywood naar het scenario van Carrie Fisher, die de film presenteert. Deel [KA1]e[KA1]en is getiteld LIFE AND LOVE IN LA- LA LAND en gaat over de vluchtige huwelijken, die voor bepaalde personen geen windeieren leggen. Fisher kan er zelf over meepraten want haar beroemde ouders, Debbie Reynolds en Eddie Fisher, gingen scheiden toen zij nog een kind was. Ze legt mensen als producent/regisseur George Lucas, talentscout Jay Bernstein en Penny Marshall een bezoekje af en praat met hen over het huwelijk, echtscheiding, kinderen, adoptie, enz. Carrie laat o.a. zien dat sommige mensen de relatie met een hond belangrijker vinden dan hun gezin. In deel twee CHASING THE HOLLYWOOD DREAM hekelt ze de ouders die door dik en dun gaan om hun kind een rolletje in een film of tv-serie te bezorgen. Sommige beelden zijn pathetisch. Ze praat ook met Victoria Sellers (dochter van Peter Sellers en Britt Ekland) en Martin Sheen. Paul Petersen (het 'zoontje' uit The Donna Reed Show) toont de keerzijde van de medaille, ex-kindsterretjes die nu aan de drugs zijn of in de gevangenis zitten. Carrie was zelf ooit een ster en maakt met een deprimerend beeld van Tinseltown duidelijk waarom ze nu elke rol weigert en waarom ze haar dochtertje niet in deze omgeving wil laten opgroeien. De montage is van Edward Roberts. Het camerawerk is van Luc Hallam.

More Than Friends: The Coming Out of Heidi

1994 | Drama

Verenigde Staten 1994. Drama van Juan Jose Companella. Met o.a. Sabrina Lloyd, Kate Anthony, Wendy Way, W.T. Martin en Claire Danes.

Heidi Leiter (Lloyd) en Missy (Anthony) zijn onderweg naar een talkshow op tv. Ondertussen wordt via flash-backs hun zich langzaam ontwikkelende lesbische verhouding uit de doeken gedaan. Het scenario van Bruce Harmon getuigt van betrokkenheid, maar hapert hier en daar, met name tijdens de scenes bij een psychiater. Regisseur Campanella weet de diverse rollen knap en geloofwaardig tot leven te brengen. Lloyd en Anthony zijn goed en Wendy Way en W.T. Martin als Heidi's ouders overtuigen ook. Daniel Shulman's camerawerk en alle andere technische ondersteuning is uitstekend. Deze film is onderdeel van de serie Lifestories, die handelt over gezinsproblemen met homoseksuele kinderen en het recht van een jonge vrouw om haar eigen weg te kiezen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kate Anthony op televisie komt.

Reageer