Seiichiro Uno

Componist

Seiichiro Uno is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Nagagutsu o haita necko

1969 | Animatie

Japan 1969. Animatie van Kimio Yabuki.

Deze leuke Japanse tekenfilm heeft als onderwerp het overbekende verhaal van de Gelaarsde Kat. Er zouden nog enkele Gelaarsde Kat-filmpjes komen, die qua tekenwerk en originaliteit echter niet kunnen tippen aan deze onderhoudende film. Het is echter niet het meesterwerk geworden, waartoe de Toei Animation Studio veelal in staat is gebleken.

Andersen monogatari

1968 | Familiefilm, Fantasy, Animatie

Japan 1968. Familiefilm van Kimio Yabuki en Marcel Valmy.

Een Japanse tekenfilm van de Toei Animation Studio, gebaseerd op een van de verhalen van de Deense sprookjesschrijver H.C. Andersen. In het verhaal is het leven van Andersen zelf te herkennen. Een niet onaardige produktie, hoewel er betere dingen uit deze studio's afkomstig zijn. Scenario van Hisashi Inoue en regisseur Valmy. Camerawerk van Teruo Hayashi en Motokazu Shirane. Gedraaid in Toeiscope.

Shonen jack to mahotsukai

1967 | Animatie

Japan 1967. Animatie van Taiji Yabushita.

Na enkele jaren van afwezigheid kwamen de Toei Animation Studio's met deze film die gaat over Jack en het meisje Kiky, dat een kidnapster blijkt te zijn. Zij brengt de kinderen naar een plaats waar ze in duivels veranderd worden. Deze film kan niet tippen aan eerdere Toei-produkties: het verhaal is slecht en het geheel is vlak getekend.

Hyokkori hyotan jima

1967 | Animatie

Japan 1967. Animatie van Taiji Yabushita.

Door een vulkaanuitbarsting drijft een stuk land richting zee; het komt terecht bij een stelletje mensenhatende honden. Deze tekenfilm uit de Toei Animation Studio behoort zeker niet tot de beste produkten van de Japanners. Hun humor is bovendien zeker niet altijd de onze.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Seiichiro Uno op televisie komt.

Reageer