Zen Gesner

Acteur

Zen Gesner is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Me, Myself & Irene

2000 | Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 2000. Komedie van Bobby Farrelly en Peter Farrelly. Met o.a. Jim Carrey, Renée Zellweger, Chris Cooper, Anthony Anderson en Mongo Brownlee.

Jim Carrey speelt de menselijke voetveeg Charlie, die zijn opgebouwde innerlijke frustraties uit in een tweede persoonlijkheid, de Mr. Hyde-achtige Hank (ook Carrey). Wanneer politieman Charlie de verdachte doch lieve Irene (Renée Zellweger) moet escorteren, wringt bad cop Hank zich op de meest ongelegen momenten naar de voorgrond. Me, Myself & Irene is een onvervalste Farrelly-komedie, met het soort malle figuren en vunzigheden van hun eerdere There's Something About Mary. The National Alliance for the Mentally Ill beschuldigde de film van 'ongevoeligheid' ten aanzien van schizofrene mensen.

The Adventures of Sinbad

1996 | Horror

Canada 1996. Horror van Clay Boris. Met o.a. Zen Gesner, George Buza, Jacqueline Collen, Tim Progosh en Oris Erhvero.

VV.

Kingpin

1996 | Komedie, Sportfilm

Verenigde Staten 1996. Komedie van Peter Farrelly en Bobby Farrelly. Met o.a. Woody Harrelson, Randy Quaid, Bill Murray, Vanessa Angel en Chris Elliott.

Grappenmakers Woody Harrelson, Randy Quaid en Bill Murray schitteren samen in een aangenaam landerige komedie over de kunst van het bowlen. Harrelson speelt een aan lager wal geraakte kampioen die een getalenteerde Amish (Quaid) losweekt van de boerderij om geld te verdienen in het professionele bowlingcircuit. Murray vermaakt als de treiterende tegenspeler terwijl voormalig model Angel zorgt voor de vleselijke doorkijkjes. Regisserende broertjes Farrelly (Shallow Hal, Me, Myself and Irene) halen maximaal resultaat uit de plaatsgebonden naïviteit van de personages wat resulteert in grappen als het 'melken' van een stier door stadse Harrelson.

Gettin'up

1995 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1995. Komedie van Philip J. Jones. Met o.a. Avalon Anders, Zen Gesner, Christine Harte, Stephanie Champlin en Raymond Storti.

Op een college ergens in de V.S. komt een nieuwe studente, die zo oogverblindend mooi is, dat de macho's op de campus uit hun bol gaan. De vaste verkering van deze knapen voelt zich behoorlijk gepasseerd en onderneemt actie in de vorm van een lingerie-party, waartoe de boys geen toegang hebben. De nieuwe ster aan het firmament bedenkt weer een tegenzet. Verrassingsloos, z.g. komisch gestoethaspel voor onvolwassen kijkers dat riekt naar burgerlijkheid en truttigheid, ingeblikt als beelduisvoer.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Zen Gesner op televisie komt.

Reageer