Paolo Goslino

Acteur

Paolo Goslino is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Nella stretta morsa del ragno

1971 | Horror, Mysterie

Duitsland/Italië/Frankrijk 1971. Horror van Antonio Margheriti. Met o.a. Anthony Franciosa, Peter Carsten, Karin Field, Paolo Goslino en Silvano Tranquilli.

Een sceptische Amerikaanse journalist laat zich uitdagen om op een kasteel de nacht door te brengen. In die nacht komen alle vroegere bewoners tot leven om hun bloedige wandaden opnieuw in versneld tempo door te maken. Deze nieuwe versie in kleur, met een internationale bezetting, van Margheriti's eigen DANZA MACABRA, blijft in haar werking ver achter op het orgineel door de dik aangezette effecten die nauwelijks griezelig worden. Kinski speelt Edgar Allan Poe, die het verhaal optekent. Margheriti regisseerde als Anthony M. Dawson. Ook bekend als THEN CAME THE DAWN...BUT TAINTED RED! en WEB OF THE SPIDER.

Uno dopo l'altro

1968 | Western

Spanje/Italië 1968. Western van Nick Nostro. Met o.a. Richard Harrison, Pamela Tudor, Paolo Goslino, José Bódalo en Jolanda Modio.

Bij een bankoverval wordt Harrisons broer gedood. Hij gaat op jacht naar de daders om bloedig wraak te nemen. Het scenario van Nostro, Giovanni Simonelli en Carlo Rodriguez houdt niets in maar biedt wél de gelegenheid veel lijken te organiseren. Oppervlakkige spaghetti-western. Nostro regisseerde als Nick Howard.

Uno di piu all'inferno

1968 | Western

Italië 1968. Western van Giovanni Fago. Met o.a. George Hilton, Paolo Goslino en Claudie Lange.

Hilton speelt Django, die zich ditmaal aan de zijde van een pastoor schaart. Hij kiest partij tegen een rijke grondbezitter die bijna alles in de omgeving heeft opgekocht en die nu het laatste stuk wil. Doden vallen er genoeg, maar het scenario van Anton G. Borghesi heeft weinig om het lijf.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paolo Goslino op televisie komt.

Reageer