Garry Goodrow is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Cardiac Arrest

1980 | Horror

Verenigde Staten 1980. Horror van Murray Mintz. Met o.a. Garry Goodrow, Mike Chan, Maxwell Gail, Susan O'Connell en Ray Reinhardt.

Moordenaar terroriseert San Francisco, snijdt het hart uit zijn slachtoffers, en de smerissen staan voor paal.

Stay Hungry

1976 | Sportfilm, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1976. Sportfilm van Bob Rafelson. Met o.a. Jeff Bridges, Sally Field, Arnold Schwarzenegger, R.G. Armstrong en Helena Kallianiotes.

Bridges die een fortuin bezit door een erfenis, verbaast iedereen door een trainingscentrum te openen voor bodybuilders. De plaatselijke bevolking is niet bepaald ingenomen met al dat brute geweld dat naar het dorpje trekt. Een op zijn minst vreemde mengeling van humor en drama, erg amateuristisch geacteerd door een formidabele cast, w.o. Schwarzenegger in een van zijn allereerste rollen. Hij en Field stelen moeiteloos de show in dit anarchistische pamflet, geschreven door Charles Gaines en Rafelson naar de roman van Gaines. Evenals de meeste films uit het begin van zijn carrière, is ook deze film van Rafelson niet naar ieders smaak. Wie de moeite neemt om het krankzinnige verhaal op de koop toe te nemen, zal zich zeker niet beklagen. Fotografie van Victor Kemper. Een cultfilm en een must voor bodybuilders.

Steelyard Blues

1973 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1973. Komedie van Alan Myerson. Met o.a. Jane Fonda, Donald Sutherland, Peter Boyle, Garry Goodrow en Howard Hesseman.

Een komisch geval over een groep mislukkelingen die een dwaas plan beramen om een oud vliegtuig op te lappen. Een milde antiburgerlijke film waarin Boyle het hoogtepunt vormt als een ingenieuze fantast, Eagle geheten. Scenario van David S. Ward. Hertiteld: THE FINAL CRASH.

Glen and Randa

1971 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1971. Sciencefiction van Jim McBride. Met o.a. Steven Curry, Shelley Plimpton, Woodrow Chamblis, Garry Goodrow en Shelly Plimpton.

Twee jonge mensen gaan, vele jaren na de nucleaire holocaust, op zoek naar de legendarische stad Metropolis, waarvan ze het bestaan leerden kennen in oude stripverhalen. Ze trekken door een barre, woeste wereld en komen terecht bij een oude kluizenaar, die hen onderdak verschaft zodat ze de geboorte kunnen afwachten van het kind van het koppel. Een haast amateuristisch gemaakte onafhankelijke produktie, die door haar eenvoud en het sobere spel van de hoofdrollen toch blijft boeien. Groeide uit tot een cultfilm. In zijn scenario stelt McBride heel wat vragen over de toekomst van de mensheid, vragen die rond 1970 erg belangrijk waren. Zijn post-atoomoorlog-wereld is heel wat realistischer dan deze uit de latere MAD MAX.

A Session with the Committee

1969 | Komedie

Verenigde Staten 1969. Komedie van Del Jack. Met o.a. Peter Bonerz, Barbara Bosson, Garry Goodrow, Carl Gottlieb en Jessica Myerson.

Deze verfilmde parodieën, opgevoerd door een groep komedianten uit Los Angeles zijn nu niet bepaald echte cinema, maar werken als een langspeelplaat met allerlei grappige nummers. Gegarandeerd veel lachsalvo's.

The Connection

1961 | Drama

Verenigde Staten 1961. Drama van Shirley Clarke. Met o.a. William Redfield, Warren Finnerty, Roscoe Lee Browne, Barbara Winchester en Garry Goodrow.

Film binnen een film. Documentaire-filmer die in zijn onderwerp verwikkeld raakt. De filmer maakt een trip en zijn cameramensen draaien gewoon door. Doet misschien wat gedateerd aan, maar is toch wel heel boeiend. Scenario van Jack Gelber.