Rick Washburn is acteur en producer.
Er zijn 5 films gevonden.

Raw Nerve

1999 | Misdaad, Drama, Thriller, Film noir

Verenigde Staten 1999. Misdaad van Avi Nesher. Met o.a. Mario Van Peebles, Nicollette Sheridan, Zach Galligan, Monica Trombetta en Cheryl James.

VV.

The Outfit

1993 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1993. Actiefilm van J. Christian Ingvordsen. Met o.a. Lance Henriksen, Billy Drago, Martin Kove, Rick Washburn en Josh Mosby.

Actiefilmpje dat gesitueerd is tijdens de grote drooglegging van 1930. Fictieve FBI-agent Bone Conn krijgt te maken met notoire gangsters als Dutch Schultz en Legs Diamond. Het is een tijdverdrijvertje met genreveteranen. Uitsluitend novicen zullen zich laten verrassen door het in elkaar gewrochte scenario van producent/cameraman Steven J. Kaman, regisseur Ingvordsen en Whitney Ransick. Uit de koker van Shapiro-Glickenhaus en dat zegt ingewijden genoeg. Een afrader. Heeft niets te maken met het onderhoudende drama van dezelfde titel uit 1974 met Robert Duvall van John Flynn, al speelt dat ook in gangsterkringen.

Blue Vengeance

1990 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van J. Christian Ingvordsen. Met o.a. Rick Wasburn, Johnny Stumper, John Rano, Stewart Garrison en Dan Lutzky.

De binnenstad van Boston wordt opgeschrikt door een serie moorden die door dezelfde persoon gepleegd lijken te zijn. Een klus voor een op non-actief en aan de drank verslaafde politierechercheur. Weinig indrukwekkend scenario van Dan Kuchuk, John Weiner en regisseur Ingvordsen. De clich├ęs swingen de pan uit. Camerawerk van Steven W. Kaman.

Hangmen 2 - The Mission

1987 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1987. Actiefilm van J. Christian Ingvordsen. Met o.a. Rick Washburn, John Christian, Stuart Garrison Day, Ammanda Zinsser en Johnny Stumper.

De verdere lotgevallen van Washburn als Frank White, Vietnamveteraan, CIA-agent en huurling die opnieuw opheldering moet brengen bij CIA-afrekeningen. Ondanks een wat beter scenario (van regisseur Ingvordsen en hoofdrolspeler Washburn!) rommelig in beeld gebracht met veel gore fabrieksloodsen en rondsuizende kogels.

Hangmen

1986 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1986. Actiefilm van J.Christian Ingvordsen. Met o.a. Rick Washburn, Jake LaMotta, Dog Thomas, Keith Bogart en Kosmo Vinyl.

De film die door de kritiek bestempeld werd als de hardste film van 1986, gaat over een ex Vietnam-veteraan, die bij de CIA een baantje heeft en ontdekt dat een splintergroep binnen die organisatie ondermijnende activiteiten bedrijft. De jacht wordt echter op hem geopend, zodat hij moet onderduiken. Gesitueerd in New York's East Side. In de rolprent de come-back van de 71 jarige ex bokskampioen-acteur Jack LaMotta wiens leven Martin Scosese inspireerde tot en model stond voor RAGING BULL.