Al Rossi

Regisseur, Acteur

Al Rossi is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Soul of the Game

1996 | Sportfilm, Drama

Verenigde Staten 1996. Sportfilm van Kevin Rodney Sullivan. Met o.a. Delroy Lindo, Mykelti Williamson, Edward Herrmann, Blair Underwood en R. Lee Ermey.

Spike Lee wilde al tijden een film maken over Jackie Robinson, de eerste zwarte in de witte Baseball League van Amerika, maar terwijl de fans op Lee's epos wachtten maakte ene Sullivan over de sportheld een sterk tv-docudrama. De mooie 'sleeper' maakt duidelijk hoe omstreeks 1945 pitcher Satchel Paige (Lindo) en catcher Josh Gibson (Williamson) wellicht logischer keuzes waren, maar dat de jonge, college-opgeleide Robinson (Underwood) het eerste de Negro League verliet. En ook wat voor oneerlijk en belachelijk maatschappelijk verschil er was tussen zwart en wit. (IdH/VPRO Gids)

Playing Dangerous 2

1996 | Komedie, Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Komedie van Lawrence Lanoff. Met o.a. Mikey LeBeau, Richard Gilliland, David Kriegel, Tom Wright en Kathe E. Mazur.

Toch nog een vervolg op de al zo zwakke vorige HOME ALONE- kloon, wederom met ons computer genietje Stuart Wolfe (LeBeau). Dit vervolg is beslist niet beter of spannender. Stuart gaat in de vakantie werken (heel goed!) als programmeur bij Jack Harrison (Gilliland) en ontdekt dat Jack de computer van het ministerie van defensie heeft gekraakt, geheimen steelt en die wil verkopen. De afloop van deze totaal onoriginele en zeer kinderachtige film laat zich gemakkelijk raden. Het scenario is van Sam Gottlieb en Rosalind Robinson. Het camerawerk is van Mark Parry. Ook bekend als HIDE & SEEK: PLAYING DANGEROUS 2.

My Therapist

1983 | Erotiek

Verenigde Staten 1983. Erotiek van Al Rossi. Met o.a. Marilyn Chambers, David Winn, Roger Newman, Buck Flower en Robbie Lee.

Een relatief originele seksfilm met de als steeds enthousiaste Chambers als een seks-therapeute die haar relatie met basketball-coach Winn ondergeschikt maakt aan haar drukke praktijk. De hardporno-versie duurt 95m.

Sex Surrogate

1982 | Erotiek

Verenigde Staten 1982. Erotiek van Al Rossi en Gary Legon.

Eén enorme monoloog van de verrukkelijk brutale Chambers, die als seks-therapeute vertelt over haar praktijk en privé-leven, terwijl ze haar verhalen lijfelijk zeer aanschouwelijk maakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Al Rossi op televisie komt.

Reageer