François Cognard

Producer

François Cognard is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Je me tue à le dire

2016 | Komedie

België/Frankrijk 2016. Komedie van Xavier Seron. Met o.a. Jean-Jacques Rausin, Myriam Boyer, Serge Riaboukine en Fanny Touron.

Wanneer de richtingloze bijna veertiger Michel (Rausin) hoort dat zijn bedillerige moeder (Boyer) borstkanker heeft en gaat sterven, voelt hij onder zijn eigen tepel ook ineens een knobbeltje. Dit droogkomische en absurdistische drama over de dood zit vol goede vondsten en memorabele scènes, maar de personages willen maar geen echte mensen worden. Toch een opmerkelijk regiedebuut van de Waal Seron (protegé van Bouli Lanners), van wie we hopelijk nog veel zullen horen. In zwart-wit geschoten.

The Strange Colour of Your Body's Tears

2013 | Horror, Mysterie, Thriller

België/Frankrijk/Luxemburg 2013. Horror van Hélène Cattet en Bruno Forzani. Met o.a. Ursula Bedena, Joe Koener, Birgit Yew en Klaus Tange.

Hélène Cattet en Bruno Forzani (Amer) leveren met hun tweede film niet alleen de perfecte hommage aan de Giallo af, maar schenken het genre een tweede leven. De onorthodoxe montage en bonte mix van felle kleuren maken het een waardige toevoeging aan het werk van grootmeesters zoals Dario Argento (Deep Red) en Mario Bava (Blood and Black Lace). Een eigentijds en experimenteel meesterwerk.

Amer

2009 | Horror

Frankrijk/België 2009. Horror van Hélène Cattet en Bruno Forzani. Met o.a. Marie Bos, Delphine Brual, Harry Cleven en Bianca Maria D'Amato.

Een experimentele film over een vrouw die haar lichaam, begeerte en sensualiteit ontdekt in drie fases van haar leven

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer François Cognard op televisie komt.

Reageer