Cynthia Luster

Acteur

Cynthia Luster is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Outlaws

1990 | Misdaad, Actiefilm

Hongkong SAR van China 1990. Misdaad van Frankie Chan. Met o.a. Cynthia Luster, Frankie Chan en Brandy Mok.

Twee autodieven, gespecialiseerd in snelle Porsches, hebben de pech dat ze een karretje jatten dat volgestopt is met heroïne. De rest laat zich raden. Uitsluitend voor kritiekloze kijkers.

Lethal Angels II

1990 | Actiefilm, Misdaad

Hongkong SAR van China 1990. Actiefilm van Benny Wong. Met o.a. Cynthia Luster, Carol Wai, Brandy Mok, Dan Mintz en Stuart Ong.

Een zakenman die diep in de schulden zit, krijgt van gangsters het aanbod om tegen een goede commissie te bemiddelen bij een grote partij drugs, maar hij vergeet na de transactie af te rekenen. De rest van de film probeert het tuig met hem af te rekenen en wordt hij achterna gezeten. Volslagen clichématige film, die gerust overgeslagen mag worden. Scenario van See Yan.

Angel's Mission

1990 | Actiefilm, Misdaad

Hongkong SAR van China/Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Godrey Ho en Godfrey Ho. Met o.a. Cynthia Luster, Ron Van Lee, Philip Koh, Susanna Hughes en Kenneth Chian.

Luster speelt de rol van een agente van Interpol die in Japan is gestationeerd. Ze heet Cynthia (!). Tijdens haar vakantie in Hong Kong moet ze de dood van een Japanse prostituée ophelderen. Ze komt op het spoor van een vrouwenhandel en ontmoet een andere geheim agente die met een drugszaak belast is. Ze ontdekken gezamenlijk een gangsteroorlog en krijgen hulp van de broer van het vermoorde meisje. Met z'n drieën gaan ze er tegenaan. Een mager misdaadverhaaltje met een beetje oriëntaals bloot als excuus voor een reeks achtervolgingen, snelle, langdurige buitelingen en flitsende martial-arts, bedreven door vrouwelijke gratiën en een Chinese lichtgewicht macho. Voornamelijk voor genrefans. Het scenario is van Yale Leung en het camerawerk is van Raymond Chang.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cynthia Luster op televisie komt.

Reageer