Alfonso del Real is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Esto es un atraco!

1987 | Komedie

Spanje 1987. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Antonio Ozores, Juanito Navarro, Fedra Lorente en Alfonso del Real.

Hooggeplaatst persoon in de economie besluit, met behulp van zijn secretaresse, een overval te plegen om zich te wreken op een aantal mensen die vroeger een rol hebben gespeeld in zijn leven, en hen aan te geven bij de politie. Tegelijkertijd met NO, HIJA NO en met bijna hetzelfde technisch-artistieke team; ook het resultaat was hetzelfde: een magere komedie.

Que tía la CIA!

1985 | Komedie

Spanje 1985. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Janito Navarro en Alfonso del Real.

Een dorpeling, vertegenwoordiger van kaas, raakt verstrikt in een spionage-affaire van notabene de CIA, tegen een project voor vereniging van de twee Duitslanden. Onnozele en makkelijke komedie, zoals we gewend zijn van Ozores. Verder te zien: Rafaela Aparicio, Gerard Tichy en Emiliano Redondo.

El Cura ya tiene hijo

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Fernando Esteso, Antonio Ozores, Juanito Navarro, Florinda Chico en Alfonso del Real.

Een dorpspastoor bemerkt dat de jonge mensen niet naar zijn parochie komen omdat hij vorig jaar vader is geworden. Eén van de vele films van de 'clan Ozores', en een weinig opmerkelijke. Kan worden toegevoegd aan de reeks boertige kluchtspelen van het Spaanse toneel.

Los Líos de Estafania

1982 | Komedie

Spanje 1982. Komedie van Augusto Fenollar. Met o.a. Carmen Villani, Máximo Valverde, Francisco Cecilio, Alfonso del Real en Félix Dafauce.

Een jonge vrouw beraamt een plan om het fortuin van een vriend van haar verloofde te bemachtigen. Echt afschuwelijk.

Eclipse de luna

1982 | Erotiek

Spanje 1982. Erotiek van Augusto Fenollar. Met o.a. Carmen Villani, Máximo Valverde, Sara Mora en Alfonso del Real.

Een vrouw besluit zich te wreken op het overspel van haar man. Een onuitstaanbare film.

Los Chulos

1981 | Komedie

Spanje 1981. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Andrés Pajares, Fernando Esteso, Jenny Llada en Alfonso del Real.

De harde strijd tussen de neef van een bisschop en een luxe-pooier zorgt voor een onuitstaanbare komedie met de acteurs Pajares en Esteso, die wel meer van dit soort films hebben gemaakt.

Qué verde era mi duque

1980 | Komedie

Spanje 1980. Komedie van José María Forqué. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Susana Dosamantes, Florinda Chico en Alfonso del Real.

Een knappe vrouw probeert een aristocraat ertoe te brengen zijn land te verkopen. Onuitstaanbaar slechte film.

Las Verdes vacaciones de una familia bien

1980 | Erotiek, Komedie

Italië/Spanje 1980. Erotiek van Mario Siciliano. Met o.a. Karim Well, Raquel Evans, Giorgio Ardisson en Alfonso del Real.

Tijdens haar huwelijksfeest laat een jonge Italiaanse vrouw uit de middenklasse haar toekomstige echtgenoot in de steek. Een van de erotische 'tweesterren'-komedies met acteurs uit verschillende landen in de cast.