Malena Doria

Acteur

Malena Doria is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

One Man's War

1991 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1991. Drama van Sergio Toledo. Met o.a. Anthony Hopkins, Norma Aleandro, Sergio Bustamonte, Fernanda Torres en Leonardo Garcia.

Hopkins is een dokter in Paraguay die voor de armen werkt, zijn schilderijen verkoopt in de V.S. en de repressie in zijn land, anno 1976, aanklaagt. Zijn tienerzoon wordt door de machthebbers vermoord en Hopkins' dochter Torres verwijt hem hun gezin te runnen zoals de regering het land, m.a.w. als een dictator. Goed bedoeld, maar te saai en beslist niet zo interessant als soortgelijke films SALVADOR en/of MISSING. Gebaseerd op de ervaringen van de Paragueze doktor Joel Filartiga. Scenario van Mike Carter en Toledo.

La mujer de Benjamin

1991 | Romantiek, Drama

Mexico 1991. Romantiek van Carlos Carrera. Met o.a. Eduardo Lopez Rojas, Arcelia Ramirez, Malena Doria, Eduardo Palomo en Ana Bertha Espin.

Liefdesdrama in een klein dorpje op het Mexicaanse platteland. Benjamin, een hulk van vijftig, wordt verliefd op het mooiste meisje van het dorp, maar die valt voor een vrachtwagenchauffeur. Intussen is de zus van Benjamin in stilte verliefd op de pastoor, maar die stelt zich tevreden met de blote engeltjes uit zijn gebedenboek. Onbeantwoorde liefde in het kwadraat, dus. Een juweeltje van een 'kleine' film, eenvoudig maar vol sfeer en met soms een absurdistisch trekje. Regisseur Carrera, die ook het scenario schreef, kijkt met veel liefde naar de mensen.

Little Treasure

1985 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1985. Avonturenfilm van Alan Sharp. Met o.a. Margot Kidder, Ted Danson, Burt Lancaster, Joseph Hacker en Malena Doria.

Een striptease-danseres gaat naar Mexico voor een ontmoeting met haar lang-verloren vader, maar ze spendeert meer tijd aan het zoeken naar een schat met een geflipte Amerikaan. Een onbevredigend verhaal. De eerste filmregie van schrijver Sharp. Danson is nog het beste.

Raices de sangre

1976 | Drama

Mexico 1976. Drama van Jesús Salvador Treviño. Met o.a. Richard Yñíguez, Ernesto Gómez Cruz, Malena Doria en Pepe Serna.

De conflicten tussen de Mexicaanse arbeiders en de in de V.S. wonende arbeiders van Mexicaanse afkomst die op de grens tussen Mexico en de V.S. werken, om een internationale vakbond op te richten. Een weinig bekwame film die gemaakt werd ten gunste van de in de V.S. wonende Mexicanen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Malena Doria op televisie komt.

Reageer