Jenny Tseng

Acteur

Jenny Tseng is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Private Life

1987 | Drama

Hongkong SAR van China 1987. Drama van Mary Wong. Met o.a. Alan Tang en Jenny Tseng.

Een commercieel verslag van het 'privé-leven' van meisjes die aan een schoonheidswedstrijd meedoen in een poging hoger op de maatschappelijke ladder van Hongkong te klimmen. Het is een uitermate slechte film wat spel, verhaal, beeldtechniek en stijl betreft, maar de kassa's hebben flink gerinkeld dank zij de controversiële aankondiging per affiche die de woede opwekte van een soortgelijke schoonheidswedstrijd, waar de finalisten ook beslag legden op een rijke of mooie minnaar of echtgenoot. Met een goede uitwerking had het een aardige onthullende film kunnen worden, maar dit exemplaar zal helaas eindigen in de Chinese wijken in het buitenland.

Flaming Brothers

1987 | Misdaad

Hongkong SAR van China 1987. Misdaad van Cheung Tung-jo. Met o.a. Chow Yun-Fat, Jenny Tseng, Alan Tang, Pat Ha en Patrick Tse.

Geweld, hebzucht en bloedvergieten uit naam van de vriendschap in de Hongkongse triade (mafia). Deze rage duurt maar voort: het enige oorspronkelijke in de film is de combinatie van twee B- sterren als broers. Technisch minder dan de inspiratiebron A BETTER TOMORROW en CITY ON FIRE. Hoofdthema is dat verraad de grootst denkbare zonde is en de twee broers zijn er in hun wraakzucht op uit alles en iedereen uit te roeien die hun gang naar de top van de organisatie zou kunnen belemmeren. Maar roekeloze eerzucht loopt vaak op een tragedie uit. Deze tragedie is alleen maar lawaaierig en mist iedere glans.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jenny Tseng op televisie komt.

Reageer