Steve Fletcher

Acteur

Steve Fletcher is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Dark Shadows: Parts I-II

1991 | Horror

Verenigde Staten 1991. Horror van Dan Curtis. Met o.a. Ben Cross, Barbara Blackburn, Jim Fyfe, Joanna Going en Joseph Gordon-Levitt.

Geslaagde pilot voor de gereanimeerde gelijknamige reeks van tv-station NBC die een getrouwe bewerking is van de cult-serie van de jaren 1966-1971, toen uitgebracht door de zender ABC. Wie zich de afleveringen herinnert, valt op dat er niet gesjoemeld is met het oorspronkelijke verhaal. Bovendien zal deze kijker tevreden zijn over de rijker uitgevoerde produktie en de adequate spelers. Het verhaal gaat over Going, die de gouvernante wordt van de jonge Gordon-Levitt. De uilige neef van huishoudster McCarthy, Fyfe, stoot per ongeluk op de graftombe van Cross, een uit Engeland afkomstig familielid van Gordon-Levitt, die een heks in 1790 een blauwtje liet lopen en door haar tot vampier gemaakt werd. Hij ontwaakt - met een verschrikkelijke (bloed)dorst en trekt erop uit. Uiteraard maakt hij overal de nodige slachtoffers. Naar de personages die qua oorsprong bedacht werden door Art Wallace en tot scenario met toevoegingen werden bewerkt door Dan Curtis (het brein achter de oorspronkelijke serie), Hall Powell, Bill Taub, Steve Feke (die de supervisie over de produktie had) en John Boorstin, die alleen meeschreef aan deel twee, maar wel medeproducent was van beide delen. Het uitstekende camerawerk van deel één is van Dietrich Lohmann en dat van deel twee is van Chuy Elizondo. Wordt in Europa als één aflevering uitgezonden.

The Best Years Of Your Life

1986 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1986. Drama van Adrian Shergold. Met o.a. Lee Whitlock, Steve Fletcher en Alan Ford.

Het diep tragische verhaal over een sportieve jongeman die op zijn zeventiende aan een ongeneeslijke ruggemergkanker blijkt te lijden. Terwijl hij zich in zijn lot geschikt heeft, hebben zijn vader en oudere broer er zo`n moeite mee dat er wrevel ontstaat met als gevolg een verwijdering. Om alle brokken bij elkaar te lijmen organiseert de vader een reunie in Spanje in de finale van de film. De cynische exploitation-trekjes doen de kijker op het puntje van de stoel belanden, omdat de auteur (die zelf aan kanker lijdt) het tot op de laatste seconde in het ongewisse laat of de bijeenkomst nog wel zin zal hebben.

Contact

1984 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1984. Drama van Alan Clarke. Met o.a. Sean Chapman, John Blundell, Ozzie Stevens, Jeh Ahmet en Jason Cunliffe.

Een legerpatrouille moet de grens tussen Noord en Zuid Ierland bewaken. Een bijna woordeloos scenario, geschreven door de vroegere kapitein A.F.N. Clarke, die er zijn eigen ervaringen in verwerkte. Het is een haast ondraaglijk spannende film geworden. Het gaat niet zozeer om politiek alswel om mensen die dagelijks leven met de dood voor ogen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Steve Fletcher op televisie komt.

Reageer