Allan Nixon

Acteur

Allan Nixon is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Untamed Mistress

1957 |

Verenigde Staten 1957. Ron Ormond. Met o.a. Allan Nixon, Jacqueline Fontaine, F. E. Miller en John Martin.

The Road to Bali

1952 | Muziek, Romantiek, Avonturenfilm, Komedie

Verenigde Staten 1952. Muziek van Hal Walker. Met o.a. Bob Hope, Dorothy Lamour, Bing Crosby, Murvyn Vye en Ralph Moody.

Lach-helden Harold Gridley (Hope) en George Cochran (Crosby) verlaten Sidney aan boord van een oceaanstomer op weg naar het exotische eiland uit de titel. Aan boord lopen zij tegen steenrijke Lalah (Lamour) op, die belaagd wordt door een oplichter, die haar van al haar centjes probeert af te helpen. Uiteraard behoeden ze haar voor dit gevaar, en redden haar en passant nog uit de vleespot van kannibalen, de tentakels van een reuzeninktvis, roofdieren, bloeddorstige vrouwen en andere oerwoudgevaren. Dit is de enige kleurenfilm uit de ROAD-serie. Mooie decors, veel grappen en gastrolletjes van: Humphrey Bogart, Katherine Hepburn, Jerry Lewis, Dean Martin en Jane Russell. Debuut van Carolyn Jones. Scenario van Frank Butler, Hal Kanter en William Morrow. Camerawerk van George Barnes.

Outlaw Women

1952 | Western

Verenigde Staten 1952. Western van Sam Newfield. Met o.a. Marie Windsor, Richard Rober, Alan Nixon, Carla Balenda en Jacqueline Fontaine.

Marie Windsor en haar revolverheldinnen beheersen een stad en daar moet marshal Robert proberen enige kalmte te brengen. Een western met een knipoog, maar dat gevoel voor humor zal er bij de westernfan waarschijnlijk niet zijn. Orville Hampton schreef de onzin bij elkaar en Ellis Carter deed het camerawerk voor producent Ron Ormond.

Pickup

1951 | Drama

Verenigde Staten 1951. Drama van Hugo Haas. Met o.a. Beverly Michaels, Allan Nixon, Howland Chamberlin, Jo Carroll Dennison en Hugo Haas.

Saai, bekrompen verhaaltje, waarin een oudere man trouwt met Michaels, die plannen maakt om hem uit de weg te ruimen.

Prehistoric Women

1950 | Fantasy

Verenigde Staten 1950. Fantasy van Gregg Tallas. Met o.a. Laurette Luez, Allan Nixon, Joan Shawlee en Judy Landon.

Bespottelijk verslag van vrouwen in grotwoningen op jacht naar een man. Alleen maar lachwekkend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Allan Nixon op televisie komt.

Reageer