Carlos Larrañaga

Acteur

Carlos Larrañaga is acteur.
Er zijn 13 films gevonden.

Redondela

1987 | Thriller

Spanje 1987. Thriller van Pedro Costa. Met o.a. Patrick Newell, Carlos Velat, Fernando Guillén, Carlos Larrañaga en Fernando Guillen.

In 1972 probeert een advocaat in de stad Vigo een geval van bedrijfscorruptie uit te zoeken. De weinige getuigen waarover hij beschikt sterven op verdachte wijze. Gebaseerd op enkele werkelijke gebeurtenissen. De film werd niet meer dan een soort historisch document, degelijk gemaakt, maar uitermate pamfletachtig. Het scenario is van Manolo Marinero. Het camerawerk is van Juan Amorós.

Y del seguro... libranos Señor!

1983 | Komedie

Spanje 1983. Komedie van Antonio del Real. Met o.a. Juanjo Menéndez, Carlos Larrañaga, Isabel Luque en Alfonso Cabeza.

Enkele misdadigers zoeken hun toevlucht in een hospitaal. Een middelmatige komedie die commercieel gezien geen groot succes is geweest.

Los Locos vacinos del 20

1980 | Komedie, Erotiek

Italië/Spanje 1980. Komedie van Juan Bochs. Met o.a. Sydne Rome, Simón Andreu, Maria Rosaria Omaggio en Carlos Larrañaga.

Twee vrienden kunnen er niet tegen dat hun echtgenotes belangrijkere banen dan zijzelf hebben. Een even groteske als onuitstaanbare film.

Las Verdes praderas

1979 | Komedie

Spanje 1979. Komedie van José Luis Garci. Met o.a. Alfredo Landa, Maria Casanova, Carlos Larrañaga en Angel Picazo.

Een manager van lage komaf heeft genoeg van de ontelbare verwikkelingen die het bezit van een chalet in de 'sierra' met zich meebrengt. Een komedie met vage kritische kenmerken, waarmee Carci nog een keer zijn onbetwistbaar inlevingsvermogen in de volkssmaak bewijst.

Siempre es domingo

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van Fernando Palacios. Met o.a. María Mahor, José Rubio, Carlos Larrañaga en María Luisa Merlo.

De lol die een groep vrienden uit de betere kringen heeft. Een komisch knoeiwerk met sociologische pretenties.

De cuerpo presente

1965 | Misdaad

Spanje 1965. Misdaad van Antonio Eceiza. Met o.a. Carlos Larrañaga, Lina Canalejas, Alberto Closas en Alfredo Landa.

Een man wordt om onverklaarbare redenen achtervolgd. Een thriller met pennestreken van surrealistische humor en semi-experimentele momenten, zoals viel te verwachten van een door Gonzalo Suárez en Francisco Regueiro samen geschreven draaiboek. Een behoorlijke film, maar persoonlijk en verbijsterend.

Escuela de enfermeras

1964 | Komedie

Spanje 1964. Komedie van Amando de Ossorio. Met o.a. Paloma Valdés, Carlos Larrañaga, Manolo Zarzo, María Granada en Venancio Muro.

Drie meisjes studeren voor verpleegster...Een vervelende en voorspelbare film.

El Extraño viaje

1964 | Komedie, Misdaad

Spanje 1964. Komedie van Fernando Fernán-Gómez. Met o.a. Carlos Larrañaga, Lina Canalejas, Tota Alba, Rafaela Aparicio en Jesús Franco.

In een Spaans dorpje wordt een onderzoek gedaan naar de mysterieuze dood van een oude vrouw. Geïnspireerd op een idee van Berlanga. Een tragikomische harde detectivefilm met gevoel voor details, die een indringend beeld geeft van de Spaanse werkelijkheid uit die tijd, en waarin op perfecte wijze een typisch soort Spaanse humor zit verwerkt: de absurditeit.

La Alternativa

1962 | Drama

Spanje 1962. Drama van José María Nunes. Met o.a. José Campos, Marta Sandoval, Carlos Larrañaga en Julio Pérez Tabernero.

Een beroemde stierenvechter in ruste wordt voortdurend gekweld door de herinnering aan zijn vader. Die was eveneens stierenvechter maar niemand wil meer over hem praten. Dit is een film uit de beginperiode van de veelbesproken regisseur José María Nunes.

Siega verde

1960 | Romantiek, Drama

Spanje 1960. Romantiek van Rafael Gil. Met o.a. Jeanne Valerie, Carlos Larrañaga, Luis Induni en José Rubio.

Tussen de kinderen van twee concurrerende families -de ene rijk en de andere arm- ontstaat een romance. Zeer slecht, zoals alle films van Gil.

Melocotón en almíbar

1960 | Komedie

Spanje 1960. Komedie van Antonio del Amo. Met o.a. Marga López, José Guardiola, María Mahor en Carlos Larrañaga.

Enkele misdadigers die een arts hebben geroepen voor een medeplichtige die gewond is geraakt, staan sprakeloos als zij een non zien aankomen. Een komedie die vaag is geïnspireerd op de formule van de Engelse producente Ealing en bovendien met acceptabele resultaten.

A sangre fría

1959 | Misdaad

Spanje 1959. Misdaad van Juan Bosch. Met o.a. Arturo Fernández, Gisia Paradis, Carlos Larrañaga en María Mahor.

Een jongeman van eenvoudige afkomst neemt zich voor hoe dan ook zijn levensstandaard te verbeteren, al moet hij daarvoor zijn toevlucht nemen tot de misdaad. Eén van de weinig aanvaardbare Spaanse detectivefilms.

15 bajo la lona

1958 | Drama

Spanje 1958. Drama van Agustín Navarro. Met o.a. Carlos Larrañaga, Angel Aranda, Alfredo Mayo, Luz Márquez en Mercedes Alonso.

De rooftochten van een paar jongelui die in militaire dienst zitten leiden tot deze stompzinnige en voorspelbare film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlos Larrañaga op televisie komt.

Reageer