Gabriel Romo

Componist

Gabriel Romo is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Intimo Terror

1991 | Horror

Mexico 1991. Horror van Walter D. Pecanins. Met o.a. Arturo Beristain, Ofelia Medina, Gina Morett en Guillermo Sarur.

Sinds de aardbeving van 1985 zijn de wonden van Mexico City nog steeds niet geheeld. Twee jonge mensen trachten tussen het puin een nieuw leven te beginnen en huren een appartement van een vreemd heerschap, dat een grote invloed lijkt uit te oefenen op het meisje. Ze geraakt helemaal in zijn ban en de passie die tussen beiden ontstaat leidt tot een ontdekkingstocht door een stad die leeft tussen droom en werkelijkheid en waarbij de duivel zelf de dans leidt. Een vreemde, arrogant werkje, waarin de werkelijkheid flirt met het bovennatuurlijke. Niets is wat het lijkt, alles is overtrokken. Het scenario van Pecanins zelf is fascinerend, maar verward. Cameran Juan Carlos Martin gebruikt de ruïnes van Mexico-stad zeer functioneel voor zijn beeldcomposities. Niet helemaal gelukt, wel een interessante filmervaring.

Lola

1989 | Drama

Mexico/Spanje 1989. Drama van María Novaro en Maria Novaro. Met o.a. Leticia Huijara, Alejandra Vargas, Martha Navarro, Roberto Sosa en Mauricio Rivera.

Een echtscheiding heeft tot gevolg dat de band tussen een vrouw en haar zeven-jarige dochtertje steeds slechter wordt. De vrouw probeert daarin verbeteringen aan te brengen door zich anders voor te doen dan ze is, maar dat lukt niet. De eenzaamheid gaat steeds zwaarder wegen. Deze film is de eerste van deze regisseuse en speelt tussen de puinhopen van de aardbeving van Mexico-City in 1985. Zonder meer een vrij redelijke film. Scenario van (regisseuse) Maria en Beatriz Novaro. Het camerawerk is van Rodrigo García.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gabriel Romo op televisie komt.

Reageer