Anton Gorchev

Acteur

Anton Gorchev is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Khan Asparoukh

1981 | Avonturenfilm, Historische film

Bulgarije 1981. Avonturenfilm van Ludmil Staykov. Met o.a. Stoyko Peyev, Anthony Genov, Bogomil Simeonov, Anton Gorchev en Stoycho Mazgalov.

Deze grootste Bulgaarse filmproduktie aller tijden is een serie van drie avondvullende films waarin de legende van de geboorte van de Bulgaarse natie wordt gereconstrueerd, gezien door de ogen van de Byzantijnse afgezant Belisarius. In FANAGORIA sluit hij vriendschap met Asparoukh, een jonge 'khan' die zijn stam uit de Kaukasus wegvoert. In THE SETTLEMENT bereikt de stam eindelijk de vruchtbare oever van de Donau. In THE LAND FOREVER vechten de mensen van Asparoukh met hulp van de slaven tegen het Byzantijnse leger van Keizer Constantijn. Het nieuwe Fanagoria wordt gesticht. Een spectaculair werk met een werkelijk epische visie, ter ere van het 1300-jarig bestaan van Bulgarije. Ook bekend als ASZPARUH.

Kratko slantze

1979 | Drama

Bulgarije 1979. Drama van Ludmil Kirkov. Met o.a. Vihyr Stoychev, Nikola Todev, Anton Gorchev, Rosica Petrova en Pavel Poppandov.

Een moreel drama dat de omstandigheden onthult rond de gewelddadige dood van de student Sashka. Deze was betrokken bij een half-legaal zaakje: putten graven op privé-terrein van een plaatselijke ambtenaar, en daarbij was hij gestuit op een graf met slachtoffers die gevallen waren tijdens een anti- fascistisch oproer in 1923. Een mogelijk op te richten gedenkteken betekent niet minder dan een ramp voor de eigenaar en de arbeiders die bang zijn dat ze naar hun geld kunnen fluiten. De onverkwikkelijke sfeer wordt steeds drukkender en komt tot uitbarsting in de tragische climax.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anton Gorchev op televisie komt.

Reageer