Bill Nagy

Acteur

Bill Nagy is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Madigan: The London Beat

1972 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1972. Misdaad van Jack Smight. Met o.a. Richard Widmark, Michael Balfour, Bernard Archard, George Cole en Fiona Lewis.

Aflevering uit de tv-serie [KL]Madigan[KLE] naar de film van Don Siegel uit 1968, waarin de eigenzinnige, zwijgzame rechercheur Madigan (Widmark) dood ging. Hij is echter herrezen voor de serie en hij laat de Britten zien hoe een onorthodoxe Yank een zaak over valsemunterij, die geleid wordt door een Amerikaanse gangster, eventjes klaart. In dat jaar zou hij ook nog de 'Beat' doen in Manhattan, Midtown en op Park Avenue. Nauwelijks van elkaar te onderscheiden, maar verstrooiend. Scenario van William McGivern en Roland Kibbee. Camerawerk van Jack Priestley.

Danger by My Side

1962 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1962. Misdaad van Charles Saunders. Met o.a. Anthony Oliver, Maureen Connell, Alan Tilvern en Bill Nagy.

Connell achtervolgt de moordenaar van haar broer door een baantje in een stripteasetent aan te nemen; standaard detectiveverhaal.

The Long Shadow

1961 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1961. Misdaad van Peter Maxwell. Met o.a. John Crawford, Susan Hampshire, Bill Nagy, Humphrey Lestocq en Joan Crawford.

Een slap spionagemisdaadverhaal dat zich afspeelt in 1950 in Wenen met Crawford als een Amerikaanse buitenlandse correspondent die in alle woelingen verminkt is geraakt.

The Boy Who Stole a Million

1960 | Avonturenfilm, Familiefilm, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1960. Avonturenfilm van Charles Crichton. Met o.a. Maurice Reyna, Virgilio Texera, Marianne Benet, Harold Kasket en Warren Mitchell.

Een jongen 'leent' een miljoen peseta's, waarmee hij het slechtlopende taxibedrijfje van zijn vader wil helpen. Daardoor krijgt hij de politie en de locale mafia achter zich aan. Een onderhoudende film voor jong en oud met veel actie in de achtervolgingssceènes. Gesitueerd in Spanje.

First Man Into Space

1959 | Sciencefiction, Horror

Verenigd Koninkrijk 1959. Sciencefiction van Robert Day. Met o.a. Marshall Thompson, Marla Landi, Robert Ayres, Bill Nagy en Carl Jaffe.

Een moedige piloot, de broer van de held, slaat bevelen in de wind en verandert in het personage dat in de titel wordt genoemd. Hij keert terug naar de Aarde als een met stof bedekt, bloeddrinkend monster. Beter dan het klinkt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bill Nagy op televisie komt.

Reageer