Ramon Madaula

Acteur

Ramon Madaula is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

L'enfant du mal

1995 | Drama

Spanje/Frankrijk/Zwitserland/Nederland 1995. Drama van Jesus Delgado. Met o.a. Lio, Ramon Madaula, Ana Gracia, Laura Rico en Ricardo Amador.

Ana (Rico) is zeven. Tijdens de vakantie in een zomerkamp wordt ontdekt dat zij seropositief is, waarop ze terug naar huis moet. Als ze wordt afgeleverd, blijkt haar moeder (Lio) niet thuis te zijn. Ana komt op het politiebureau terecht, waar Dr. Pedro (Madaulo) haar afhaalt en haar voorlopig onderbrengt in een kindertehuis.

Cómo ser infeliz y disfrutarlo

1993 | Komedie

Spanje 1993. Komedie van Enrique Urbizu. Met o.a. Carmen Maura, Antonio Resines, Alicia Agut, Asuncion Balaguer en Pilar Bardem.

Na de plotselinge dood van haar echtgenoot moet de veertig- jarige Maura zich alleen zien te redden in de wereld en dat blijkt allesbehalve eenvoudig te zijn. Niet alleen is zij opnieuw de prooi van elke man, bovendien begrijpt niemand haar wanneer ze zegt dat ze van haar vrijheid wil genieten. Naast al deze `opdringerige` problemen komt ook haar dochter weer thuis wonen, die zwanger is van haar getrouwde balletleraar. Bitterzoete komedie over een vrouw die onafhankelijk wil zijn in deze mannenwereld. De humor is dikwijls bijzonder cynisch, maar de personages blijven sympathiek. Maura is subliem in haar zware rol (ze is praktisch nooit uit beeld). Carmen Rico Godoy, José Luis en Darcia Sanches baseerden hun scenario op de gelijknamige roman van Godoy. Fotografie van Angel Luis Fernandez. Dolby Stereo SR.

Daniya

1989 | Avonturenfilm, Komedie

Spanje/Frankrijk 1989. Avonturenfilm van Carlos Mira Franco. Met o.a. Marie-Christine Barrault, Ramon Madaula en Laura del Sol.

Daniya is de naam van een Arabisch Emiraat, dat in de elfde eeuw in het zuiden van Valencia is gesticht, en ons een reeks avonturen in echte troubadour-stijl oplevert, waar geen touw aan vast te knopen valt. Een tijdsreconstructie, die zo te zien moeizaam en met veel papier-mâché tot stand kwam. De personages komen nauwelijks geloofwaardig over, ook al is het dan Barrault, die hier zijn talent aan verspilt. Uitgezonderd de mooie landschappen niet meer dan

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ramon Madaula op televisie komt.

Reageer