Tony Skios is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Sangre en mis zapatos

1983 |

Spanje 1983. Jesús Franco. Met o.a. Howard Vernon, Antonio Mayans, Lina Romay en Tony Skios.

Een half idiote zangeres wordt verwisseld met een internationale spionne. Een satire op de spionage-films onder regie van Franco - die toen al op zijn retour was - en met pathetische deelname van Vernon.

Las Orgiás inconfesables de Emmanuelle

1982 | Erotiek

Spanje 1982. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Victoria Adams, Antonio Mayans, Ida Balin, Carmen Carrión en Tony Skios.

We zien het drukke erotische bestaan van de Française Emmanuelle aan de Spaanse kust. Stomvervelend, zonder ook maar een van de kwaliteiten die de films van Jesús Franco vroeger kenmerkten.

La Noche de los sexos abiertos

1982 | Erotiek

Spanje 1982. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Lina Romay, Antonio Mayans, Eva Palmer en Tony Skios.

Een stripteasedanseres is op zoek naar een verborgen schat van de nazi's, waarvoor verschillende figuren elkaar bevechten. Erotiek, spionage en wreedheid in een armzalige film, opgenomen door een regisseur die ook tot betere resultaten in staat is, al zou je dat niet vermoeden.

La Casa de las mujeres perdidas

1982 | Erotiek, Drama

Spanje 1982. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Antonio Mayans, Lina Romay, Carmen Carrión en Tony Skios.

Op een klein eilandje wonen een oud filmidool op zijn retour, zijn tweede vrouw en de dochters uit zijn eerste huwelijk. De ene dochter is abnormaal en de andere is een nymfomane. Een opvallende en zeer respectabele film met seks, claustrofobie, surrealistische humor en vlagen van tederheid. Een van de weinige interessante titels uit de jaren tachtig, die Franco op zijn naam heeft staan.

El Siniestro doctor Orloff

1982 | Horror, Erotiek

Spanje 1982. Horror van Jesús Franco. Met o.a. Howard Vernon, Antonio Mayans, Tony Skios en Rocío Freixas.

De zoon van dr.Orloff wil Melissa, zijn moeder weer tot leven roepen. Een waardeloze en smadelijke film, die een vervolg op de uitzonderlijke GRITOS EN LA NOCHE had willen zijn. In werkelijkheid is het gewoon een aanfluiting.

Confesiones íntimas de una exhibicionista

1982 | Erotiek

Spanje 1982. Erotiek van Lina Romay. Met o.a. Lina Romay, Jasmina Bell, Tony Skios en Antonio Mayans.

We zien de erotische avonturen van een jonge nymfomane. Lina Romay, de muze van Jesús Franco, speelde de hoofdrol en was tevens regisseur van deze pseudo-pornografische film, die ongewild bijna een parodie op de films van Jesús Franco werd.

Die Nackten Superhexen vom Rio Amore

1981 | Erotiek, Misdaad

Spanje/Duitsland 1981. Erotiek van Jack Griffin. Met o.a. Katja Bienert, Ursula Buchfellner, Raquel Evans, Antonio Mayans en Tony Skios.

Een jonge vrouw, Betsy Norman (Buchfellner), die in een Spaans hotel werkt, valt in de handen van niets ontziende bordeelbezitters. Na veel moeite slaagt haar vriend Ron, die manager van het hotel is, erin haar te bevrijden. Achter het complot zat de jaloerse bazin van Ron, Sheila (Guzon). Tegelijkertijd zit Betsy`s zus, Linda (Bienert) op een streng meisjesinternaat in Zwitserland, waar ze haar eerste lesbische ervaringen opdoet. Een film die zoals de (Duitstalige) titel belooft, vol zit met naakt, maar liefdeloos en goedkoop blijft. Jack Griffin is een pseudoniem van de Spaanse veelfilmer Jésus Franco. Er bestaat ook een versie van 81m en in dit geval geldt beslist hoe korter hoe beter.

El Sexo está loco

1980 | Erotiek

Spanje 1980. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Antonio Mayans, Lina Romay, Tony Skios en Lynn Enderson.

Twee paren beleven verschillende erotische avontuurtjes. Dit is een matig maar opvallend soft core-blijspel. De regisseur, Franco, haalt zowel het erotische genre als zijn eigen vroegere filmwerk over de hekel. Hij gaat zo ver dat hij zelfs hulde brengt aan de regisseur Godard en de schrijver Robbe- Grillet.

Tarzán y el tesoro Kawana

1974 | Avonturenfilm

Spanje 1974. Avonturenfilm van José Truchado. Met o.a. Richard Yesteran, Lorena Tower, Frank Braña, Cris Huerta en Tony Skios.

De mythische Tarzan moet een schat beschermen, die aan de inboorlingen toebehoort. In één woord afschuwelijk.