Scarlett Pettyjohn

Producer

Scarlett Pettyjohn is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

The Midnight Hour

2000 | Thriller

Verenigde Staten/Canada 2000. Thriller van Emmanuel Itier. Met o.a. Amber Smith, Byron Bay, Yvette McClendon, Zoe Anderson en Ken Rush.

Crystal Sheppard (McClendon), de knappe zus van Alex (Smith), een sexy blondje, is spoorloos verdwenen. Alex doet alles om haar op te sporen en is bereid met haar minnaars tussen de lakens te glijden. Zo arriveert ze op een universiteitscampus, waar David King (Bay) haar een baantje als DJ voor de campusradio geeft. `s Avonds belt een onbekende haar met een hese stem die zegt enige tijd geleden Crystal vermoord te hebben en dat het nu haar beurt is. Alex, die inmiddels een intieme relatie heeft aangeknoopt met David, vraagt hem om hulp. Ze ontdekt dat David Crystals minnaar was en dat zijn broer Brad (Irvine) een psychopaat is. Ondertussen is detective Arraya (Anderson) met haar collega Charlie Vince (Ryan) begonnen met een onderzoek naar de moord. Was het Brad, David of de geluidstechnicus? Wie heel goed oplet in de eerste sc[KA2]ene, weet meteen hoe de vork in de steel zit; wie dit mist krijgt halverwege de film nog een tweede kans. Wie het dan nog niet weet, moet de gehele rit uitzitten. Door het houten spel en het slechte scenario van Stephen Johnston en Erik Tomakin is dit geen groot genoegen. Het saaie regiedebuut van Itier is voor vijftig procent gevuld met naakte lichamen; ze zijn echter onaantrekkelijk en onnatuurlijk (de siliconen!). De sekssc[KA2]ene`s zijn onecht, behalve [KA1]e[KA1]en korte pseudo lesbische vrijpartij tussen Alex en Lisa (Michaels), die bij de 'experts' in de smaak is gevallen. Eigenlijk alleen maar interessant voor fans van voormalig model, de lekkere Smith, die in de omstandigheden nog het beste speelt. Het camerawerk is van Byron Werner, die op 16 mm filmde. Ook bekend als IN THE MIDNIGHT HOUR en TELL ME NO LIES.

Wildflower

1999 | Erotiek

Verenigde Staten 1999. Erotiek van David Michael Latt. Met o.a. Angel Risin, Tamie Sheffield, C.C. Costigan, Kim Little en Chris Hoffman.

Een steenrijke zakenman sterft de zalige dood in de armen van een prostitu[KA1]ee. Zijn vrouw Jackie met het muizensnoetje (Estlund), dochter Audrey (Little), zonen Ethan (Stapleton) en Dennis (Hoffman) en diens vriendin Zoey (Sheffield) komen bij elkaar in de Californische bergen in een chique skihut om over de verdeling van de erfenis te praten. Dennis, die een slok lust, heeft trouwens een dame-in-nood gered bij het naburige benzinestation en zo maakt Nichol (Costigan) het gezelschap compleet. Nichol lijkt verdacht veel op de andere kinderen en de kijker vraagt zich af of de vader soms een goede klant van haar moeder is geweest. Tot zo ver voor een erotische genrefilm een behoorlijk plot. Daarna gaan ze allemaal uit de kleren, maar dit keer is het beter dan anders, behalve dat de leading leadies onnatuurlijk grote tieten hebben en de sexy boys ongeloofwaardig zijn. Een lesbisch nummertje verhoogt de pret voor seksgenre- verslaafden. Het camerawerk is van Byron Werner. Ook bekend als BLOOD RELATED en VIRGIN NIGHTS.

Midnight Healing

1998 | Thriller

Verenigde Staten 1998. Thriller van Davin Palmer. Met o.a. Veronica Carothers, Elke Jeinsen, Tommy Jake, Christopher M. Dukes en Eddie Jackson.

Het scenario van Chuck Atkins is net zoiets als een borduurschilderij met nummertjes. Iedereen had het kunnen bedenken en er zijn duizenden exemplaren geproduceerd voor fantasieloze mensen die hun tijd willen verdrijven. Het is een raadsel hoe Sara Mathis (Carothers) aan haar dokterstitel is gekomen, want ze heeft uiterlijk veel meer talent dan innerlijk. Ook is het een raadsel dat ze seksuologe is. Minder verbazingwekkend is het feit dat ze door haar man verwaarloosd wordt (dat doen uitgekeken hard werkende echtgenoten altijd) en nog minder verbazingwekkend is dat ze zich inlaat met een engerd (de drang om te experimenteren), met wie ze aanvankelijk tot ongekende hoogtepunten komt. Sarah heeft echter een groot hart: ze laat haar omgeving meegenieten, net als de kijker die als een voyeur mag loeren naar al haar belevenissen. Wij houden het voor gezien en raden aan om dit videootje gewoon over te slaan. Het camerawerk is van Larry Richards.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Scarlett Pettyjohn op televisie komt.

Reageer