Barry Stokes

Acteur

Barry Stokes is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

The Guns and the Fury

1981 | Avonturenfilm, Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1981. Avonturenfilm van Tony Zarindast. Met o.a. Peter Graves, Albert Salmi, Cameron Mitchell, Michael Ansara en Shaun Curry.

Een onderhoudende avonturenfilm waarin een groep Amerikaanse olieboorders betrokken raakt in de machtsstrijd tussen een behoudende sheik en zijn meer westers georiënteerde zoon. De ongewild geestige dialogen en de stoere vertolkingen van Graves en Mitchell helpen de film over z'n trage momenten heen, hoewel niet altijd even duidelijk is of regisseur Zarindast een en ander ironisch heeft bedoeld.

Spaced Out

1981 | Sciencefiction, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1981. Sciencefiction van Norman J. Warren. Met o.a. Barry Stokes, Tony Maiden, Glory Annen, Michael Rowlatt en Ava Cadell.

Sexy meisjes uit de ruimte nemen aardbewoners gevangen. Een komedie voor zwakzinnigen, slecht geregisseerd en geproduceerd. Oorspronkelijk uitgebracht in 1979 onder de titel OUTER TOUCH, maar dan zonder computer die schuine moppen tapte.

Prey

1978 | Sciencefiction, Drama, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1978. Sciencefiction van Norman J. Warren. Met o.a. Barry Stokes, Glory Annan en Sally Faulkner.

Een dodelijk, nieuwsgierig buitenaards wezen verstoort het leven van twee lesbiennes... maar niet zoals jij denkt! Het goedgeacteerde verhaal zwalkt tussen geïnspireerde absurditeit en pure exploitatie. Het verrassende einde is eerder sadistisch dan ironisch. Ook bekend als ALIEN PREY.

Lady Oscar

1978 | Komedie, Historische film, Romantiek

Frankrijk/Japan 1978. Komedie van Jacques Demy. Met o.a. Catriona MacColl, Barry Stokes, Christina Böhm, Jonas Bergström en Terence Budd.

De zoveelste dochter van een 18de-eeuwse Fransman zonder stamhouder wordt als man opgevoed en brengt het als 'Oscar' tot lijfwacht van Koningin Marie-Antoinette. In de jaren vóór de revolutie wordt ze hierdoor steeds heen en weer geslingerd tussen met elkaar overhoop liggende klassen en seksuele identiteiten. De stijlvolle aanpak en de afwisselend ironische en gevoelige spelregie behoeden de film voor ANGÉLIQUE-kitsch, ondanks de curieuze productie-opzet: een Japanse productie - naar een Japans stripverhaal -met overwegend Britse acteurs, maar authentieke Franse locaties. Het scenario is van de regisseur en Patricia L. Knop naar de roman Rose of Versailles van Riyoko Okeda. Het camerawerk is van Jean Penzer.

The Ups and Downs of a Handyman

1975 | Komedie, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1975. Komedie van John Sealey. Met o.a. Barry Stokes, Gay Soper, Penny Meredith, Robert Dorning en Sue Lloyd.

Na hun huwelijk gaat een jong koppeltje op het platteland wonen. De man hangt in de lokale kruidenierszaak een berichtje dat hij bereid is lichte karweitjes op te knappen tegen een redelijke vergoeding. Bijna alle vrouwen in het dorp doen een beroep op zijn diensten, al blijken de meeste karweitjes in bed- en badkamers te zijn gesitueerd... Een plompe seksklucht met de subtiliteit van een bulldozer.

La Corruption de Chris Miller

1973 | Thriller

Spanje 1973. Thriller van Juan Antonio Bardem. Met o.a. Jean Seberg, Marisol, Barry Stokes, Perla Christal en Rudy Gaebel.

Seberg en zijn neurotische dochter Marisol betrekken een afgelegen huis en worden door een onbekend persoon geterroriseerd in deze verzorgde maar gratuite thriller. Ook bekend onder de titel THE CORRUPTION OF CHRIS MILLER.

La corrupcion de Chris Miller

1972 | Thriller

Spanje 1972. Thriller van Juan Antonio Bardem. Met o.a. Perla Cristal, Barry Stokes, Jean Seberg en Marisol.

Seberg en zijn neurotische dochter Marisol betrekken een afgelegen huis en worden door een onbekend persoon geterroriseerd in deze verzorgde maar gratuite thriller. Ook bekend onder de titel THE CORRUPTION OF CHRIS MILLER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Barry Stokes op televisie komt.

Reageer