Matthew O'Callaghan

Regisseur, Producer

Matthew O'Callaghan is regisseur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Open Season 2

2008 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 2008. Animatie van Matthew O'Callaghan en Todd Wilderman.

Hert Elliot wil gaan samenwonen met een mooie hinde, maar dat zal even moeten wachten, want hij moet eerst zijn vriend, dashond Mr. Weenie, bevrijden. Die is namelijk gevangen genomen door mensen die hem onder hebben gebracht bij een clubje tot op het bot gedomesticeerde huisdieren. Elliot krijgt hulp van beer Boog en wat oude vrienden om Mr. Weenie te bevrijden. Open Season was de eerste film waarmee Sony Animation (The Smurfs) probeerde een plekje te veroveren naast animatiereuzen Pixar en DreamWorks, maar haalde het niveau niet. Dit tweede deel is nog wat zwakker.
In de Engelstalige versie met de stemmen van oa Joel McHale, Mike Epps en Jane Krakowski.

Curious George

2006 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 2006. Animatie van Matthew O'Callaghan.

In Amerika kennen vrijwel alle kinderen het aapje Curious George en zijn vriend 'The Man with the Yellow Hat' uit de kinderboeken van het oorspronkelijk Franse echtpaar Margret en Hans Augusto Rey. Maar ook oningewijde Nederlandse kleintjes kunnen volop genieten van de fratsen van het ondeugende aapje, dat per ongeluk door een onhandige suppoost uit Afrika wordt meegenomen naar New York. Ouders kunnen chillen bij de liedjes van Jack Johnson, maar in tegenstelling tot het werk van animatiestudio's als Pixar en DreamWorks is deze Universal-prent verder puur voor de kids.

Mickey's mooiste kerst

2004 |

Verenigde Staten 2004. Matthew O'Callaghan.

Donald Duck probeert het plezier van het kerstseizoen te weerstaan. Mickey en Pluto proberen hem een lesje te leren over de kracht van vriendschap

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Matthew O'Callaghan op televisie komt.

Reageer