Jaime Avellán

Acteur

Jaime Avellán is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

La Bella Mimí

1961 | Komedie

Spanje 1961. Komedie van José María Elorrierta. Met o.a. Queta Claver, Jaime Avellán, Antonio Amorós, Soledad Miranda en Antonio Garisa.

De artieste Mimi wordt ontslagen wegens verduistering. Ze is evenwel onschuldig. Dientengevolge wil zij wraak nemen op haar impressario. Middelmatige komedie, spelend in de sfeer van de oude Madrileense Music Hall

Canción de cuna

1961 | Drama

Spanje 1961. Drama van José María Elorrieta. Met o.a. Lina Rosales, Soledad Miranda, Jaime Avellán en Antonio Garisa.

Een meisje wordt voor de poorten van een klooster achtergelaten. Een slechte film, waarin de bekoorlijke en vroeg gestorven Soledad Miranda een van haar eerste belangrijke rollen heeft gespeeld.

Mara

1959 | Romantiek

Spanje 1959. Romantiek van Miguel Herrero. Met o.a. Scilla Gabel, Mercedes Cecino, Jaime Avellán en Jorge Rigaud.

Een meisje moet tussen drie aanbidders kiezen. De enige en ook zeer aardige film van Miguel Herrero, die zich later aan de schilderkunst zou wijden.

La Encrucijada

1959 | Romantiek, Oorlogsfilm

Spanje 1959. Romantiek van Alfonso Balcázar. Met o.a. Analía Gadé, Jean-Claude Pascal, Jaime Avellán en Roberto Camardiel.

Tijdens de Spaanse Burgeroorlog aarzelt een vrouw tussen twee bewonderaars: een Franse gids en haar eigen echtgenoot. De eerste film van Balcázar. Even slecht als zijn daarop volgende films.

Relato policiaco

1954 | Misdaad

Spanje 1954. Misdaad van Antonio Isasi-Isasmendi. Met o.a. Conrado San Martín, Luis Induni en Jaime Avellán.

De inspecteur Nogués vertelt zijn leerlingen over twee criminele zaken die in de werkelijkheid hebben plaatsgevonden. De eerste film van de later beroemd geworden Isasi-Isasmendi en tevens een behoorlijke film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jaime Avellán op televisie komt.

Reageer