Carmelita González

Acteur

Carmelita González is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

El misterio de Huracán Ramírez

1962 | Avonturenfilm

Mexico 1962. Avonturenfilm van Joselito Rodríguez. Met o.a. Titina Romay, Pepe Romay, David Silva en Carmelita González.

Het eerste vervolg op HURACAN RAMIREZ (Rodr[KA1]iguez, 1952), waarin de betreffende gemaskerde besluit een rustig leven te gaan leiden als hij zijn kinderen ziet opgroeien terwijl hij - verborgen voor zijn vrouw - een professionele vechtersbaas is. De film is een pure familieaangelegenheid (zo zijn de twee hoofdrolspelers kinderen van de regisseur).

Espiritismo

1961 | Drama

Mexico 1961. Drama van Benito Alazraki. Met o.a. José Luis Jiménez, Nora Veryán, Beatriz Aguirre en Carmelita González.

Op een spirituele bijeenkomst roept een vrouw de hulp van de Satan zelf in om haar huis voor een hypotheek te behoeden. Een curieus en bijna vermakelijk melodrama, waarin de vreselijke paradox is dat de hulp van de duivel de woede van een hele middenstandsfamilie opwekt. Aardig gemaakt.

Sucedió en México

1957 | Drama

Mexico 1957. Drama van Ramón Pereda. Met o.a. María Antonieta Pons, Joaquín Cordero, Carmelita González en Raúl Meraz.

Een vooraanstaand arts weerhoudt een meisje ervan om zelfmoord te plegen en stelt haar voor een nieuw leven te beginnen door zich uit te geven voor zijn eigen zus. Met de beste wil van de wereld niets origineels in te bekennen.

Pura vida!

1955 | Komedie

Mexico 1955. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Clavillazo, Maricruz Olivier, Carmelita González en Celia Viveros.

Een arme man met een goed hart wil alle problemen van de buurt waar hij woont oplossen, maar maakt het allemaal nog veel ingewikkelder. Veel te simpele komedie.

Hijas casaderas

1954 | Drama

Mexico 1954. Drama van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Silvia Pinal, Carlos López Moctezuma, Ramón Gay en Carmelita González.

De vader van drie dochters die op het punt staan te trouwen, verbergt dat hij ontslagen is. Na vele verwikkelingen, en als alledrie getrouwd zijn, overlijdt de vader toch nog gelukkig. Een soort cocktail waarin psychoanalyse, existentialisme en parodie op het experimentele theater worden gecombineerd.

Ofrenda

1953 | Drama

Mexico 1953. Drama van Francisco Reiguera. Met o.a. Carlos López Moctezuma, Carmelita González, Agustín Isunza en Josefina Escobedo.

Een jonge vrouw is bijna blind, maar krijgt het aanbod van een hoornvlies-transplantatie van een overleden ex-leerling. De tweede en laatste film van de Spaanse acteur Reiguera. Te veel tranen.

Subida al cielo

1951 | Komedie

Mexico 1951. Komedie van Luis Buñuel. Met o.a. Lidia Prado, Carmelita González, Esteban Marquéz, Luis Aceves en Carmelita Gonzçles.

Het verhaal van een busreis door de Mexicaanse Staat Guerrero. Niet een van de beste films van Buñuel. Het scenario is van Manuel Altolaguirre, Juan de la Cabada en Buñuel. Het camerawerk is van Alex Phillips.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carmelita González op televisie komt.

Reageer