Blas Roca Rey

Acteur

Blas Roca Rey is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Non è romantico?

1993 | Drama, Romantiek

Italië 1993. Drama van Giovanna Sonnino. Met o.a. Maria Grazia Comunale, Carla Benefitti, Massimo Reale en Blas Roca Rey.

Een film die gemaakt is met weinig middelen, opgenomen op 16mm. Het ontbreekt aan kracht en levendigheid, bij het uitdrukken van melancholieke gevoelens, ondanks dat de vier jonge treurspelacteurs goed in hun rol zitten. De film werd gefinancierd door de eigenaar van een kunstgalerie. Het verhaal is eenvoudig, en tegelijkertijd gecompliceerd zoals je eigen emoties. De vier personages missen liefde en vinden eerder in woorden dan in daden een troostrijk toeverlaat; ze behoren tot een generatie die liever opnieuw geboren zou willen worden. Een sfeervolle film met een beetje psychoanalyse, goede bedoelingen waar het de moraal betreft, een minimum aan werk, een traag tempo en een tekort aan details, vervaardigd onder leiding van een onervaren debuterend regisseur.

Centro storico

1992 | Komedie

Italië 1992. Komedie van Roberto Giannarelli. Met o.a. Giuliana de Sio, Amanda Sandrelli, Blas Roca Rey, Nadia Rinaldi en Sabrina Ferilli.

Een verhaal over vijf vrouwen die samen een flat delen. We leven mee met hun onzekerheden en angst voor de toekomst. De dertig-jarige Sandra (De Sio) is regisseuse, maar ze heeft nooit meer dan [KA1]e[KA1]en film gemaakt. De vijftien-jarige Graziella komt uit de provincie en wil journaliste worden, maar in de stad heeft zij de moed opgegeven. Dan is er nog een aankomend actrice en een maffe man (Rey) met een moedercomplex. En een meisje uit Zuid Amerika, 130 kilo zwaar, afgestudeerd politicologe, die zich op zwarte katten en astrologie heeft gestort. De oudste vrouw (Grandi) ziet het allemaal aan. Er zijn problemen te over, maar de vrouwen voelen zich in ieder geval niet eenzaam. Naar het toneelstuk Coabitazione van Luciana Luppi.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Blas Roca Rey op televisie komt.

Reageer