Nicolas Weber

Regisseur

Nicolas Weber is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Diary 4

2000 | Erotiek

Frankrijk 2000. Erotiek van Nicolas Weber. Met o.a. Lila Baumann, Christopher O'Loughlin, Gianluigi De Angeles, Roxane Ferrier en Ludmila Mignol.

TASIn zijn scenario maakte regisseur Weber gebruik van het beproefde thema om een intiem dagboek van een aantrekkelijke jonge vrouw over haar schouder mee te lezen. We maken kennis met een lenig stel leuke meiden en jongens, die menig kunstje mogen laten zien. Niets nieuws onder de zon dus en bovendien deels bedekt en grotendeels heel braaf. Het camerawerk is van Frédéric Farman. Ook bekend als LES CAHIERS INTIMES IV.

The Diary 3

2000 | Erotiek

Frankrijk 2000. Erotiek van Nicolas Weber. Met o.a. Lila Baumann, Christopher O'Loughlin, Gianluigi De Angeles, Olga Bousse en Helene Detours.

In zijn scenario maakte regisseur Weber gebruik van het beproefde thema om een stel leuke meiden en jongens te laten opdraven voor de casting van een erotische film. Om mee te mogen doen, moet dan iedereen een kunstje laten zien. Niets nieuws onder de zon dus en grotendeels een hoop braaf gedoe. Het camerawerk is van Frédéric Farman. Ook bekend als LES CAHIERS INTIMES III.

The Diary 2

1999 | Erotiek

Frankrijk/Duitsland 1999. Erotiek van Nicolas Weber. Met o.a. Lila Baumann, Jason Davies, Kellie Priestley, Kirsty Smith en Maria Gleikh.

Het scenario van regisseur Weber is geen haar beter dan dat van deel één, de dames zijn nog altijd even mooi, maar de film is één grote leegte.

The Diary

1999 | Erotiek

Frankrijk 1999. Erotiek van Nicolas Weber. Met o.a. Lila Baumann, Kestrel Boyle, Jason Davies, Abigail Olegski en Adam Ashford.

Lopendebandwerkje uit Frankrijk voor de preutse Amerikaanse markt. Het scenario van Nicolas Weber is inspiratieloos en de film is minder dan waardeloos.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nicolas Weber op televisie komt.

Reageer