Carmen Guerrero

Acteur

Carmen Guerrero is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Una Sombra en mi destino

1944 | Drama

Mexico 1944. Drama van Alberto Gout. Met o.a. Andrea Palma, Jorge Vélez en Carmen Guerrero.

Een gerespecteerd arts moet als gevolg van een ongelukkige samenloop van omstandigheden de man van wie zij houdt verlaten. Genoemd dient te worden de onbeschrijflijk absurde dialoog van de film, het enige dat de moeite waard was gezien te worden.

María Elena

1935 | Komedie

Mexico 1935. Komedie van Raphael J. Sevilla. Met o.a. Carmen Guerrero, Juan José Martínez Casado, Adolfo Girón en Lucy Delgado.

Enkele blanke mannen komen op een eiland waar alleen vrouwen wonen. Als assistent-cameraman werkte William H. Clothier mee. Hij zou later een van de belangrijkste cameralieden van Hollywood worden.

Oro y plata

1934 | Drama

Mexico 1934. Drama van Ramón Peón. Met o.a. Carmen Guerrero, Adolfo Girón, Alfredo del Diestro en Domingo Soler.

Een welgesteld en invloedrijk man heeft genoeg van het losbandige leven dat zijn zoon leidt en besluit hem in een van zijn mijnen te werk te stellen. Daar leert de jongen een meisje kennen dat hij verleidt en vervolgens in de steek laat. Een onbelangrijk zedendrama.

La Calandria

1933 | Drama

Mexico 1933. Drama van Fernando de Fuentes. Met o.a. Carmen Guerrero, Paco Berrondo en Adria Delhort.

Na de dood van haar moeder moet 'La Calandria', een jong meisje dat verzot is op zingen, vechten om haar kuisheid te bewaren. Een onbelangrijk zedendrama dat wordt opgeluisterd door liedjes van Joaquín Pardavé.

El Compadre Mendoza

1933 |

Mexico 1933. Fernando de Fuentes. Met o.a. Alfredo del Diestro, Carmen Guerrero, Antonio R. Frausto en Joaquín Busquets.

Tijdens de Revolutie probeert de landeigenaar Mendoza met beide partijen op goede voet te blijven en hij neemt daarom zijn toevlucht tot allerlei listen. Een met groot enthousiasme gebrachte satire op de Revolutie met een zeer levendig gevoel voor observatie. Een van de beste films die over dit onderwerp is gemaakt.

Sobre las olas

1932 | Biografie

Mexico 1932. Biografie van Miguel Zacarias. Met o.a. Adolfo Girón, Carmen Guerrero, René Cardona en Paco Martinez.

Een filmbiografie van de componist en violist Rosas (die de beroemde wals `Sobre las olas` (Op de golven) heeft gecomponeerd) in een enigszins geïdealiseerde en oninteressante versie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carmen Guerrero op televisie komt.

Reageer