Jiři Krampol

Acteur

Jiři Krampol is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Dva lidi v zoo

1990 | Komedie, Familiefilm

Servië en Montenegro 1990. Komedie van Marie Poled[KA5]náková. Met o.a. Miroslav Macháček, Jan Morávkovi, Martin Morávkovi, Jiřina Jirásková en Jitka Smutná.

Tweelingen logeren bij hun grootvader, die de dierenarts is van een dierentuin. Er zijn geldproblemen, die de directie nopen tot een illegale handel in dieren. De tweelingen zetten zich energiek in om de nood te helpen lenigen. Jeugdfilm met flinke dosis humor en slapstick naar beproefd recept.

Štěsti má iméno Jonás

1986 | Familiefilm

Servië en Montenegro 1986. Familiefilm van Libuše Koutná. Met o.a. Katrin Babinská, Jarolsava Obermaierovǎ, Jiři Krampol, Kateřina Břeštálová en Jan Kehar.

De jonge Radka (Babinská) wil dolgraag een huisdier, maar papa is daar volstrekt op tegen. Hij zou liever een auto kopen. Op een dag vindt het meisje op straat een verwaarloosde, door zijn baas in de steek gelaten hond, die ze Jonas noemt. Ze neemt hem mee naar huis, maar het is totaal uitgesloten dat ze het dier mag houden. Dan gebeurt er iets dat papa van gedachten doet veranderen. Sentimentele, voorspelbare, luchtige prent over de vriendschap tussen een klein meisje en een hond. In het scenario dat Helena Sykorová putte uit de roman van Elišky Horelové, zit geen enkele onverwachte situatie, maar het werd wel lief, teder en vooral kindvriendelijk uitgewerkt, met alledaagse personages en voor kinderen herkenbare situaties. Onschuldig vertier voor de jongsten, gefilmd door Milan Dostǎl.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jiři Krampol op televisie komt.

Reageer