Joep Sertons

Acteur

Joep Sertons is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

De club van lelijke kinderen

2012 | Korte film, Fantasy

Nederland 2012. Korte film van Jonathan Elbers. Met o.a. Sam Peetz, Rosaline Lantink, Joep Sertons, Katja Schuurman en Cas Jansen.

Kinderfilm over snode president die alle lelijke kinderen in een 1984-achtig land besluit op te pakken. Groots aangepakt, inclusief imposante cast (oa Katja Schuurman, Cas Jansen, Theo Maassen).

Caged

2011 |

Nederland 2011. Stephan Brenninkmeijer. Met o.a. Chantal Demming, Babette Holtmann, Joep Sertons en Victor Reinier.

Om uit een suf huwelijk te ontsnappen begeeft een jonge vrouw zich in avontuurtjes. Maar op een dag ontwaakt ze, opgesloten in een kelder. Thriller van Stephan Brenninkmeijer.

De schippers van de Kameleon

2003 | Jeugdfilm, Avonturenfilm, Familiefilm, Drama

Nederland 2003. Jeugdfilm van Steven de Jong en Marc Willard. Met o.a. Jos van der Donk, Koen van der Donk, Maarten Spanjer, Peter Tuinman en Saar Koningsberger.

In de lawine aan nostalgische jeugdliteratuurverfilmingen kon een bewerking van De Kameleon natuurlijk niet ontbreken. Wie kent nu níet de boeken rond de Friese tweeling Hielke en Sietse, die avonturen beleven met hun gekleurde boot? Steven de Jong (die zelf als de vader van de jongens graag zijn spierballen laat zien) stapt ontspannen terug in de tijd en levert een jeugdavontuur af met deftige dames die zich boos maken over was op zondag, heuse nozems, een enge windhoos en dolle achtervolgingen te water. Oubollig en charmant tegelijk.

Swingers

2002 | Drama, Erotiek

Nederland 2002. Drama van Stephan Brenninkmeijer. Met o.a. Joep Sertons, Nienke Brinkhuis, Danny de Kok en Ellen van der Koogh.

Deze Swingers is een Nederlandse film over de gevolgen van partnerruil, niet te verwarren met de gelijknamige Amerikaanse komedie uit 1997. Brenninkmeijer wilde met 20.000 euro, vier acteurs en één locatie 'iets origineels' doen. Origineel is de film zeker want de onbeholpenheid van de personages houdt gelijke tred met de onbeholpenheid van de film zelf. Swingers werd mede vanwege de kritieken in slechts een beperkt aantal zalen vertoond maar de film deed het uitstekend in de verhuur. Het ondergoed is overigens niet van C&A.

Down

2001 | Horror, Thriller, Fantasy

Verenigde Staten/Nederland 2001. Horror van Dick Maas. Met o.a. James Marshall, Naomi Watts, Eric Thal, Michael Ironside en Edward Herrmann.

Dick Maas maakte De Lift nog een keertje, maar dan voor de Amerikaanse markt. Deze versie bleek minder succesvol.

Dossier Désirée

1997 |

Nederland 1997. Melcher Hillmann. Met o.a. Ellemijn Veldhuijzen van Zanten, Theo Hoogsteder, Frank Wijdenbosch, Rob van Houten en Katja Flik.

Dick Maas maakte De Lift nog een keertje, maar dan voor de Amerikaanse markt. Deze versie bleek minder succesvol.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joep Sertons op televisie komt.

Reageer