Hans Gunnarsson

1966 Scenarist

Hans Gunnarsson (1966) is scenarist.
Er zijn 4 films gevonden.

Pionér

2013 | Thriller

Noorwegen/Duitsland/Zweden/Frankrijk/Finland 2013. Thriller van Erik Skjoldbjærg. Met o.a. Aksel Hennie, Wes Bentley, Stephanie Sigman en Stephen Lang.

The King of Ping Pong

2007 | Drama

Zweden 2007. Drama van Jens Jonsson. Met o.a. Hampus Johansson, Jerry Johansson, Frederik Nilsson, Ann-Sofie Nurmi en Georgi Staykov.

De held van het verhaal is een grote, dikke puber die zich begint af te vragen of hij wel dezelfde vader heeft als zijn kleinere, succesvoller broertje. Aangename coming of age-film, waarin Jens Jonsson vakkundig gebruik maakte van de setting en het licht in besneeuwd Noord-Zweden.

Arn: Tempelriddaren

2007 | Avonturenfilm

Zweden/Verenigd Koninkrijk/Denemarken/Noorwegen/Finland/Duitsland/Marokko 2007. Avonturenfilm van Peter Flinth. Met o.a. Joakim Nätterqvist, Sofia Helin, Stellan Skarsgård, Mirja Turestedt en Michael Nyqvist.

Het paard heeft het ver geschopt de afgelopen eeuwen: van last-, trek- en pakdier, vleesleverancier en oorlogsbodem tot aaibaar hobbydier (enkele onverhoopte frikandel-, rookvlees- en steaktoepassingen daargelaten). In deze bonte tempelierfilm vervoeren de knollen opgefokte Zweden richting het Heilige Land om aldaar vaak minimaal geharnast het christendom te vuur en te zwaard te verdedigen. Grootse veldslagen blijven uit ten faveure van een alleszins intrigerend verhaal over een zwaardminnende monnik, interne strubbelingen in Scandinavië en zelfs een vleugje onvervalste romantiek. Gefilmd op locatie in Zweden, Schotland en Marokko. Naar verluidt werd geen enkel edel dier gekrenkt.

Ondskan

2003 | Drama

Zweden/Denemarken 2003. Drama van Mikael Håfström. Met o.a. Andreas Wilson, Henrik Lundström en Linda Gyllenberg.

Nadat Erik van school is gestuurd, moet hij naar een andere zeer strenge privéschool. Hier regeren de oudste scholieren over de jongste...

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hans Gunnarsson op televisie komt.

Reageer