Maurizio Ferrini

Acteur

Maurizio Ferrini is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Sognando la California

1992 | Komedie

Italië 1992. Komedie van Carlo Vanzina. Met o.a. Massimo Boldi, Nino Frassica, Antonello Fassari, Maurizio Ferrini en Francesca Reggiani.

Een verschrikkelijk platvloerse en oninteressante komedie, bovendien slecht geregisseerd. Dit zotte verhaal gaat over vier personen die ooit aan de medische faculteit van de Universiteit van Bologna hebben gestudeerd. Na vijftien jaar tijdens een re[KA3]unie ontmoeten ze elkaar weer. Het is augustus, de maand waarin de meeste Italianen op vakantie gaan. De vier medici besluiten hun jeugddroom waar te maken: een reis door de USA van de ene naar de andere kust. Ze landen in Miami, Florida, en huren een oude Cadillac om naar Californi[KA3]e te rijden. Boldi ontmoet zelfs Bo Derek (als zichzelf) en wordt slachtoffer van een grap met een verborgen camera. Ook bekend als CALIFORNIA DREAMING.

Saremo felici

1989 | Komedie

Italië 1989. Komedie van Gianfranco Lazotti. Met o.a. Maurizio Ferrini, Sonia Petrovna, Franco Carpellino en Jo Champa.

Een slecht gemaakte film met ondermaatse acteerprestaties en een verhaal, dat verstoken is van humor en inhoud. Over vier mannen die de dertig gepasseerd zijn en heen en weer geslingerd worden tussen onmogelijke hoop, banale frustraties en koste wat het kost het verleiden van buitenlandse vrouwen. Vermijd deze film koste wat het kost.

Compagni di scuola

1988 | Drama, Komedie

Italië 1988. Drama van Carlo Verdone. Met o.a. Carlo Verdone, Alessandro Benvenuti, Angelo Bernabucci, Nancy Brilli en Athina Cenci.

Negentien vroegere schoolvrienden komen na vijftien jaar weer bijeen. De bijeenkomst onthult kleine en grote teleurstellingen, bitterheid, frustraties en ellende van het leven. Een weinig originele film. Het lijkt een slechte imitatie van THE BIG CHILL van Lawrence Kasdan. Scenario van Leo Benvenuti, Piero de Bernardi en de regisseur. Camerawerk van Danilo Desideri.

Animali metropolitani

1987 | Familiefilm

Italië 1987. Familiefilm van Steno. Met o.a. Donald Pleasence, Senta Berger, Ninetto Davoli en Maurizio Ferrini.

Een interessante geschiedenis over onderzoekers aan de New York State University in Buffalo die de theorie verkondigen dat de mens in de verre toekomst zal terugkeren tot zijn oorspronkelijke vorm, de mensaap. Je kunt een eind met hun argumenten meegaan, en onderweg valt er nog heel wat te lachen ook.

Il Commissario lo gatto

1986 | Komedie

Italië 1986. Komedie van Dino Risi. Met o.a. Lino Banfi, Maurizio Micheli, Maurizio Ferrini, Isabella Russinova en Galeazzo Benti.

Onbenullige komedie over een stumperige inspecteur van politie die een moordzaak onderzoekt die in het Vaticaan begint en naar Sicilië leidt waar hij het aan de stok krijgt met een onwaarschijnlijk samenraapsel van belachelijke figuren van gevarieerde professie en aanzien. De film zit vol met komisch bedoelde gebeurtenissen en onnodig bloot. Je kunt beter naar de STER-reclame kijken dan je tijd hieraan te verspillen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maurizio Ferrini op televisie komt.

Reageer