Daniel Sunjata

1971 Acteur

Daniel Sunjata (1971) is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

One for the Money

2012 | Actiefilm, Komedie, Drama

Verenigde Staten 2012. Actiefilm van Julie Anne Robinson. Met o.a. Katherine Heigl, Jason O'Mara, Daniel Sunjata, John Leguizamo en Debbie Reynolds.

'Als je een goed plot wil, dan zul je mijn boeken niet waarderen. Mijn boeken hebben pizza, scheldpartijen en sexy mannen,' aldus de volstrekt pretentieloze schrijfster Janet Evanovich in 2006. One for the Money is de verfilming van haar gelijknamige doorbraakboek uit 1994, een 'romantisch avontuur' over ontslagen lingerieverkoopster Stephanie Plum die aan de slag gaat als premiejager. Actrice Heigl (Dr. Izzie Stevens in Grey's Anatomy) is perfect gecast als de kokette heldin, met Jason O'Mara adequaat als de 'sexy man' die ze moet oppakken. Evanovich werd steenrijk dankzij haar inmiddels twintigdelige Plum-serie.

Gone

2012 | Thriller

Verenigde Staten 2012. Thriller van Heitor Dhalia. Met o.a. Amanda Seyfried, Daniel Sunjata, Jennifer Carpenter, Sebastian Stan en Wes Bentley.

Een ogenschijnlijk psychisch labiele vrouw (Seyfried) wordt opgejaagd door de politie terwijl ze speurt naar de griezel die haar zus heeft ontvoerd. Gone is enigszins onderhoudend, al was het maar vanwege het niet aflatende tempo. Ondertussen wordt de toeschouwer die zich moeilijk kan overgeven aan de clich├ęs afgeleid met visuele mooiigheden, zoals Seyfried zelf, haar puntgave Saab 900 uit 1988, een hippe Ford Bronco uit 1967 en de befaamd linkse stad Portland. Met in de marge gastoptredens van wiethandelaar Silas uit Weeds (Hunter Parrish) en zus Debra Morgan uit Dexter (Jennifer Carpenter).

Generation Um...

2012 | Drama

Verenigde Staten 2012. Drama van Mark Mann. Met o.a. Keanu Reeves, Bojana Novakovic, Adelaide Clemens, Daniel Sunjata en Sarita Choudhury.

John (Reeves) rijdt met een oude bak als chauffeur door New York. Zo brengt hij bijvoorbeeld Violet (Novakovic) en Mia (Clemens), die bijklussen als escort, van en naar hotels en feestjes. John probeert hun verveelde bestaan wat op te fleuren met een camera die hij heeft gestolen. Ondertussen heeft geen van de drie een idee waar ze heen willen, met het leven. Schrijver-regisseur Mann weet hun doelloosheid best aardig te vangen, maar dat maakt zijn film nog niet boeiend om naar te kijken.

The Front

2010 | Thriller

Verenigde Staten 2010. Thriller van Tom McLoughlin. Met o.a. Andie MacDowell, Daniel Sunjata en Ashley Williams.

Officier van justitie Lamont (MacDowell) wil - deels om politieke motieven - een oude moordzaak heropenen, die van de Boston Strangler. Rechercheurs Garano (Sunjata) en Stump (Williams) hebben het eigenlijk al druk zat met een actuele zaak, die voor Garano persoonlijk dichtbij komt. B-thriller wil te veel in te korte tijd, wat resulteert in onhandige dialogen, rommeligheid en weinig spanning. Televisiebewerking van een detectiveroman van Patricia Cornwell (even te zien als blonde serveerster) is een los vervolg op een eerder verhaal rond dezelfde personages, At Risk.

At Risk

2010 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten/Canada 2010. Misdaad van Tom McLoughlin. Met o.a. Andie MacDowell, Daniel Sunjata en Annabeth Gish.

Officier van justitie Monique Lamont is vastbesloten de strijd om het gouverneurschap aan te gaan. Om zichzelf als de juiste persoon neer te zetten, opent ze een onopgeloste moordzaak van twintig jaar geleden. Haar partner in deze zaak ziet heropening niet zitten, tot hij ontdekt dat er iets in het oude onderzoek niet klopt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Daniel Sunjata op televisie komt.

Reageer