Christine Chavert

Acteur

Christine Chavert is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Ménages à partouzes

1985 | Erotiek

Frankrijk 1985. Erotiek van James H. Lewis. Met o.a. Diane Suresne, André Kay, Jacky Jack, Christine Chavert en Sabine Bardou.

Een jonge vrouw beleeft een eigenaardige feestmaaltijd in het hol van de aanhangers van enkele sektes die aan seks doen. Zoals gebruikelijk was er niets dat op een scenario leek. Zoals altijd bij deze regisseur: afgeraffeld.

Ecole(s) pour Salopes tr[KA2]es sp[KA1]eciales

1984 | Erotiek

Frankrijk 1984. Erotiek van James H. Lewis. Met o.a. Julio Torero, Eva Kleber, Christine Chavert en Christophe Claril.

We zien variaties op een kwartet (twee mannen en twee vrouwen) en een (imitatie)juweel dat eerst aangeboden, dan gestolen en dan weer teruggevonden wordt voordat er uiteindelijk een orgie met z'n vieren ontstaat. In vergelijking hiermee moeten de Romeinse orgieën zowel bijzonder intelligent als geraffineerd zijn geweest.

Le Bal du viol

1983 | Erotiek

Frankrijk 1983. Erotiek van Pierre B. Reinhardt. Met o.a. Jean-Pierre Armand, Christine Chavert, Grégory, Sophia en Invilg.

De titel zegt het al, en al is het scenario even oninteressant als anders, de regie en de fotografie (van Loulou des Carpentes, let wel) zijn toch beter afgewerkt.

Rêves de sexes

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Robert Xavier. Met o.a. Jean-Pierre Armand, Jean-Paul Bride, Christine Chavert, Jean Khul en Patricia.

Edele spelletjes in een villa. Het gebruikelijke seksmenu.

Adolescentes et déjà p...

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Reine Pirau. Met o.a. Christian Loussert, Christine Chavert, Eva Kleber en André Kay.

Biseksuele spelletjes van trio's en kwartetten in een filmstudio tijdens het maken van een erotische film. Een makkelijke manier om talloze scènes uit eerder gemaakte films opnieuw te gebruiken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christine Chavert op televisie komt.

Reageer