Lotte Flack

1994 Acteur

Lotte Flack (1994) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Der Mauerschütze

2010 | Drama

Duitsland 2010. Drama van Jan Ruzicka. Met o.a. Benno Fürmann, Annika Kuhl, Lotte Flack, Max Hegewald en Sandra Borgmann.

Als jonge DDR-grenswacht schiet Stefan Kortmann (Fürmann) een jaar voor de val van de Muur per ongeluk een vluchtende man dood. Twintig jaar later, Stefan is inmiddels werkzaam als arts in Hannover, wordt het schuldgevoel hem te veel, en zoekt hij de weduwe van de man op. Hij vertelt haar echter niet dat hij de vader van haar kind doodde, en al snel begint er iets tussen de twee te bloeien. Gezapig melodrama verkapt als geschiedenisles, gemaakt in opdracht van televisiezender NDR.

Bella vita

2010 | Komedie

Duitsland 2010. Komedie van Thomas Berger. Met o.a. Andrea Sawatzki, Thomas Sarbacher en Lotte Flack.

Huisvrouw Isabella Jung, kortweg Bella (Sawatzki), ontdekt uitgerekend op het verjaardagsfeestje voor haar welgestelde man Martin (Sarbacher) dat die haar bedriegt. Met haar dochter gaat ze naar een hotel, waar ze wacht op excuses, die niet komen. Dan besluit ze een nieuw bestaan op te bouwen in de Berlijnse wijk Kreutzberg, wat nog niet meevalt. Gelukkig dient zich een sympathieke politieman aan. Regisseur en hoofdrolspeelster verdienden hun sporen in Duitse krimi's. Regie en spel zijn in orde, maar deze komedie is wel wat aan de brave kant.

Bella Australia

2010 | Komedie

Duitsland 2010. Komedie van Vivian Naefe. Met o.a. Andrea Sawatzki, Lotte Flack en Thomas Sarbacher.

Bella verheugt zich na haar scheiding op een nieuw leven in Berlijn, samen met haar dochter. Tijdens een middagje winkelen vertelt Bella haar dochter dat ze graag met haar een een wereldreis wil maken. Haar dochter staat niet meteen te juichen omdat zij haar eigen plannen heeft.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lotte Flack op televisie komt.

Reageer