Rubens de Falco

Acteur

Rubens de Falco is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Fim da linha

2008 | Drama

Brazilië 2008. Drama van Gustavo Steinberg. Met o.a. Rubens de Falco, Maria Padilha, Leonardo Medeiros en Lulu Pavarin.

Absurdistische satire, waarin debuterend regisseur Gustavo Steinberg probeert een allesomvattend beeld te schetsen van de complexe Braziliaanse maatschappij. Met name corrupte politici moeten eraan geloven in de persoon van senator Ernesto Alves, die een enorm geldbedrag moet zien wit te wassen, en vervolgens claimt zijn fortuin te hebben gemaakt door 1313 maal de loterij te winnen. Best amusant, maar de enorme hoeveelheid aan personages en verhaallijnen, in combinatie met de weinig stijlvaste montage, maken de film uiteindelijk nodeloos verwarrend.

La Hora Texaco

1985 | Historische film

Venezuela 1985. Historische film van Eduardo Barberena. Met o.a. Orlando Urdaneta, Rubens de Falco, Haydée Balza en Lucía Sanoja.

Een ingenieur dringt door in de wereld van de Venezolaanse aard-olie. Zijn illusies en mislukkingen, die zich uitstrekken tot zijn zoon, geven inzicht in twee decennia van het leven in dit land. Niet erg originele film met vreselijk veel dialogen.

Coronel Delmiro Gouveia

1978 | Biografie, Drama, Historische film

Brazilië 1978. Biografie van Geraldo Sarno. Met o.a. Rubens de Falco, Nildo Parente, Jofre Soares en Isabel Ribeiro.

Eind 19e eeuw: aan de hand van de geschiedenis van de grootgrondbezitter Delmiro Gouveia, een rijke handelaar en exporteur, wordt de historische functie en de relatie tussen de verschillende sociale klassen in de vorming van Brazilië als land geanalyseerd. Een acceptabele film die, ondanks de bescheiden financiële middelen, de tijd waarin de handeling zich voltrekt, goed reconstrueert.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rubens de Falco op televisie komt.

Reageer