Patricia

Acteur

Patricia is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Das Webcamprojekt - in 120 Minuten um die Welt

2001 | Documentaire

Duitsland 2001. Documentaire van Uli Kern, Harld Pulch, Robin Sander, Markus Siegl en Daniela Thiel. Met o.a. Quentin Stafford-Fraser, Alex Rodrigues, Joe Arpaio, Gilberto Cutrupi en Steve.

De inmiddels alledaags geworden webcam werd in 1991 ontwikkeld, respectievelijk uitgevonden door Quentin Stafford- Fraser van de University of Cambridge en is een belangrijke stap voorwaarts in de moderne communicatie: een quantum leap. Hoewel de beeldtelefoon over het internet primitief mag lijken en ingehaald wordt door de ontwikkelingen op het gebied van de mobiele telefonie, is deze film een interessant document dat hierbij stilstaat. De rolprent die werd gedraaid ter gelegenheid van het feit dat de webcam tien jaar bestaat, is gemaakt met medewerking en interviews van de betrokkenen over de gehele wereld, inclusief de uitvinder; ze komen uit Engeland, Brazili[KA3]e, Amerika, Nederland en Hawaii. Omroep ZDF, die de film liet produceren voor zijn reeks [KL]Das kleine Fernsehspiel[KLE] programmeerde een reeks nachtelijke uitzendingen onder de titel [KL]webcamnights.tv[KLE]. Ge[KA3]interesseerden kunnen kijken op de website http:/www.webcamnights.tv (zolang deze site gehandhaafd wordt). Voor techneuten, communicatiespecialisten en anderen die het onderwerp nauw aan het hart dragen, zeer interessant.

Cours très privés pour jeunes baiseuses

1988 | Erotiek

Frankrijk 1988. Erotiek van John Love. Met o.a. Didier Proust, Jean-Paul Bride, Bernard Saxo, Christine en Véronique.

Didier en zijn vriend stoeien een beetje met jonge vrouwen, die zich eveneens met elkaar vermaken. Verveeld in beeld gebracht en gespeeld door acteurs die nog niet van de minste band met hun rol blijk geven. De vreemde scènes rond een 'afgehakte hand' redden deze film van de ondergang.

Rosalie ou la Débauche d'une adolescente

1984 | Erotiek, Komedie

Frankrijk/Duitsland 1984. Erotiek van Michel Leblanc en Michel Leblanc. Met o.a. André Kay, Gabriel Pontello, Olinka, Patricia en Dom Pat.

De reine en onschuldige Rosalie verlaat het Zwitserse platteland om bij een arts in Zürich te gaan werken. De arts en zijn vrouw ontgroenen Rosalie en er volgt een gemaskerd bal. Vervolgens komt Rosalie's verloofde haar halen en hij brengt haar terug naar het platteland alwaar zij zullen trouwen. Leblanc lijkt alleen geïnteresseerd in de schoonheid van Olinka. Aardige soft porno. Michel Leblanc regisseert ook als Michel Lemoine. Ook bekend als ROSALIE SE DÉCOUVRE en BLONDES LIKE IT HOT.

Trois petits c... en chaleur

1983 | Erotiek

Frankrijk 1983. Erotiek van Reine Pirau. Met o.a. Jacky Arnal, Aurore, Erika Jones, Patricia en André Kay.

De scènes in deze in alle opzichten slechte film, spelen zich af op een parkeerplaats, in een leeg appartement en op het bureau van de producent, waar het draaiboek aan de muur hangt. Voor de rest van dezelfde exquise smaak als de titel.

La Madone des Pipes

1983 | Erotiek

Frankrijk 1983. Erotiek van José Bénazéraf. Met o.a. Gabriel Pontello, Jean-Pierre Armand, Marilyn Jess, Patricia en Sandra.

Verschrikkelijk warrige verwikkelingen rond wapensmokkelaars en terroristen die niettemin graag een stoeipartij hebben. Enkele verbluffende en quasi-surrealistische opnames zorgen ervoor dat de film niet geheel waardeloos is.

Rêves de sexes

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Robert Xavier. Met o.a. Jean-Pierre Armand, Jean-Paul Bride, Christine Chavert, Jean Khul en Patricia.

Edele spelletjes in een villa. Het gebruikelijke seksmenu.

Maîtresses de Vacances

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Reine Pirau. Met o.a. Ghislain Garet, André Kay, Silvio Ray, Patricia en Aurore.

Erotische avonturen van drie mannen die zogenaamd een enquête houden voor de 'grote seks-encyclopedie' bij drie vrouwen die even hitsig zijn als zijzelf. Diverse fragmenten zijn gejat uit GAELLE, MALOU ET VIRGINIE en LA KERMESSE DU SEXE. Niettemin enkele goede ideeën temidden van de gebruikelijke onthullingen.

Eva la grande suceuse

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van José Bénazéraf. Met o.a. Charlotte Millet, Marilyn Jess, Gabriel Pontello, Thierry Toussaint en Patricia.

Diverse verwikkelingen in een luxe bordeel. Het verhaal is overdreven gebracht om modern over te komen en het directe geluid is niet te horen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Patricia op televisie komt.

Reageer