George Ardisson

Acteur

George Ardisson is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Django sfida Sartana

1970 | Western

Italië 1970. Western van Pasquale Squitieri. Met o.a. George Ardisson, Tony Kendall, Jose Torres, Bernard Faber en Adler Gray.

Het gebruikelijke gooi- en smijtwerk zoals dat in spaghetti-westerns plaatsvindt. Squitieri (schuilnaam William Redford) was tevens de scenarist. Zijn product is niet bepaald opwindend of spannend.

I Lunghi capelli della morte

1969 | Horror

Italië 1969. Horror van Antonio Margheriti. Met o.a. Barbara Steele, George Ardisson, Halina Zalewska, Robert Rains en Laureen Nuyen.

Een griezelfilm die zich aan het einde van de vijftiende eeuw afspeelt, over een vrouw die onschuldig als heks tot de brandstapel wordt veroordeeld en de wraak die erop volgt.

El Zorro

1969 | Avonturenfilm

Italië/Spanje 1969. Avonturenfilm van Guido Zurli. Met o.a. George Ardisson, Jack Stuart, Femi Benussi en Ignazio Spalla.

Van Spanjes tanende macht in Mexico maakt de gouverneur aldaar misbruik door de boerenbevolking uit te buiten. Werk aan de winkel voor de mysterieuze Zorro, strijder voor recht en vrijheid. Dit zeer brokkelige werkstuk met slechts tamme avonturen mist esprit en geestkracht.

Chiedi perdono a Dio...non a me

1968 | Western

Italië 1968. Western van Vincenzo Musolini. Met o.a. George Ardisson, Anthony Ghidra, Cristina Josani en Ignazio Spalla.

Het bekende westernthema van de held die in dit geval met een machinegeweer rond loopt teneinde iedereen om zeep te helpen die schuldig is aan de moord op zijn familie. En dat op de gebruikelijke spaghetti-wijze.

Omicidio per appuntamento

1967 | Mysterie

Italië 1967. Mysterie van Mino Guerrini. Met o.a. George Ardisson en Ella Karin.

Een Amerikaanse detective zoekt in Italië een verdwenen vriend en probeert tegelijkertijd een levenslustige, wilde meid in de gaten te houden. Als hij bij zijn onderzoek op moorden stuit komt hij erachter dat de zaak ingewikkelder en gevaarlijker is dan hij dacht.

Inferno a Caracas

1967 | Thriller

Italië 1967. Thriller van Billy Marshall. Met o.a. George Ardisson, Luciana Angelillo en Pascale Audret.

Regisseur Marshall moet nog veel leren, want zelfs met weinig geld is een beter produkt te maken. Keiharde misdadigers kidnappen de dochter van de baas van een oliemaatschappij in Venezuela. Ze willen hem chanteren en zich van het meisje ontdoen. De paar spannende scènes zijn niet voldoende om de film interessant te maken.

Countdown to Doomsday

1966 | Thriller

Frankrijk/Italië/Duitsland 1966. Thriller van Marcello Baldi. Met o.a. George Ardisson, Pascale Audret, Christa Linder, Luciana Angiolillo en Harals Leipnitz.

De dochter van een oliemagnaat wordt ontvoerd door handelaren in verdovende middelen, die een zeer hoog losgeld eisen. Er wordt een detective ingeschakeld om de zaak te klaren. Minder dan doorsnee-avonturen en een bloedarm en naïef scenario. Onbeduidend. Duitse titel: FŸNF VOR ZWÖLF IN CARACAS.

Bond Calaghan

1966 |

Italië 1966. Nick Nostro. Met o.a. George Ardisson, Elena Martini, Hélène Chanel en Isabella Biancini.

Titelkarakter Ardisson stelt een onderzoek in naar een in Amerika opererend communistisch spionagenetwerk. Vechten, schieten, racen, onbetrouwbare schonen, exotische decors - het is er allemaal in dit matte sub-James Bond avontuur, dat te veel plagiaat is om enig kijkplezier te verschaffen. Martini staat op de titelrol genoemd als Lena Van Martens, Biancini als Thea Fleming.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer George Ardisson op televisie komt.

Reageer