Riccardo Perrotti

Acteur

Riccardo Perrotti is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Touch And Die

1991 | Actiefilm, Thriller

Duitsland/Frankrijk/Italië/Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Piernico Solinas. Met o.a. Martin Sheen, Véronique Jannot, Horst Buchholz, Renée Estevez en Luca Venantini.

De Amerikaanse journalist Sheen wordt naar Rome gestuurd om in het verleden te snuffelen van een presidentskandidaat van Italiaanse origine. Hij raakt echter gefascineerd door de moord op een zeeman, waarvan beide handen werden afgehakt. Diens compagnon werd zwaar gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Sheen hoort van hem dat het slachtoffer besmet werd met een radio-actieve stof. Dit brengt hem op het spoor van een groots opgezette nucleaire smokkelzaak. Interessante spionagethriller die te lang duurt om te blijven boeien. De internationale acteurs zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Het scenario van John Howlett en Solinas is niet altijd even goed te volgen, maar dat wordt goed gemaakt door de opbouw van de spanning. Cameraman Michel Carré haalt alles uit zijn internationale locaties. Van deze tv-film bestaat ook een bioscoopversie van 108 minuten die helemaal onbegrijpelijk is.

L' Assassino é ancora tra noi

1986 | Horror, Mysterie, Thriller

Italië 1986. Horror van Camillo Teti. Met o.a. Mariangela D'Abbraccio, Giovanni Visentin, Luigi Mezzanotte, Yvonne D'Abbraccio en Riccardo Perrotti.

Een systematische reeks moorden door een onbekende dompelt een stad in een nachtmerrie van verschrikking en angst, waarbij de burgers de gevangenen zijn van hun eigen vrees. Slechte regie en gênant spel in de zoveelste ondermaatse moord- en doodslagfilm. Met een grote boog omheen lopen!

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Riccardo Perrotti op televisie komt.

Reageer