Steven W. Kaman

Acteur, Producer, Cameraman

Steven W. Kaman is acteur, producer en cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Total Force

1997 | Actiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1997. Actiefilm van Steven Kaman. Met o.a. Timothy Bottoms, Rustam Branaman, J.D. Rifkin, Morgan Daniel en Frank Stallone.

Een zekere dr. Edmund J. Wellington heeft de nieuwe generatie van militaire wapens ontwikkeld. Satellietstralen die mensen doen veranderen in agressieve moordenaars. Tijdens een demonstratie voor de topadviseurs van het Amerikaanse leger, heeft het nieuwe wapen een onvoorzien effect. Eén van de adviseurs wordt getroffen door een straal en begint met moorden

Blue Vengeance

1990 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van J. Christian Ingvordsen. Met o.a. Rick Wasburn, Johnny Stumper, John Rano, Stewart Garrison en Dan Lutzky.

De binnenstad van Boston wordt opgeschrikt door een serie moorden die door dezelfde persoon gepleegd lijken te zijn. Een klus voor een op non-actief en aan de drank verslaafde politierechercheur. Weinig indrukwekkend scenario van Dan Kuchuk, John Weiner en regisseur Ingvordsen. De clichés swingen de pan uit. Camerawerk van Steven W. Kaman.

Mob War

1989 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van J. Christian Ingvordsen. Met o.a. Johnny Stumper, David Henry Keller, Jake Lamotta en John Christian Ingvordsen.

Ingvordsen maakt technisch knappe actiefilms die echter steeds in een lege fabriekshal eindigen. Hij schreef zelf het verhaal, speelt een rolletje in deze ondergrondfilm waarin een mafiaboss beroep doet op een public relationsbureau om zijn imago op te vijzelen (!). Te veel knipoogjes (of gebrek aan inspiratie?) naar THE GODFATHER en jammer van de ordinaire shootout aan het eind. Scenario van regisseur Ingvordsen. Camerawerk van Steven W. Kaman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Steven W. Kaman op televisie komt.

Reageer