Isabel Pisano

Acteur

Isabel Pisano is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Corridas de alegría

1981 | Drama

Spanje 1981. Drama van Gonzalo García Pelayo. Met o.a. Miguel Angel Islesias, Isabel Pisano, Paula Molina en Javier García Pelayo.

Een paar vrienden komen samen om seksuele ervaringen uit te wisselen. Een misbaksel dat pretendeert een verslag te geven van de veranderingen in gewoontes en moraal sinds de dood van Franco.

Una Sombra en la oscuridad

1979 | Misdaad

Spanje 1979. Misdaad van Diego Santillán. Met o.a. Isabel Pisano, Mariano Vidal Molina en Emilio Alvarez.

Een femme fatale maakt een plan voor de moord op haar man - met de hulp van diens zoon die hij overigens bij een andere vrouw kreeg. Een afgezaagde en belachelijke film.

Bilbao

1978 | Drama, Erotiek

Spanje 1978. Drama van Bigas Luna. Met o.a. Angel Jové, Isabel Pisano en María Martín.

Een psychopaat wordt seksueel hevig geobsedeerd door de prostituée 'Bilbao' die hij op een gegeven moment ontvoert, alsof het een voorwerp is dat hij kan toevoegen aan zijn collectie erotische fetisjen. Een fascinerende, opwindende film met ontelbare nuances en aanstekelijke grofheden, die geen ogenblik de overeenkomst met THE COLLECTOR verbergt. Een van de beste produkties uit de Spaanse filmgeschiedenis, ongeschikt voor mensen met delicate gevoeligheden.

Trauma

1977 | Horror, Misdaad

Spanje 1977. Horror van Leon Klimowsky. Met o.a. Agata Lys, Ricardo Merino, Isabel Pisano, Sandra Alberti en Antonio Mayans.

Een geestelijk gestoord meisje vermoordt de klanten van haar armzalige hotel. Een goedkope versie van de onsterfelijke PSYCHO.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Isabel Pisano op televisie komt.

Reageer